Logo
Pink Gellac2
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
17 maart 2024
Frontrunner

Op 14 maart heeft Pink Gellac officieel zijn deuren geopend aan de Lijnbaan in Rotterdam! Ontdek nagellak in alle kleuren van de regenboog, nail art tools en speciale lampen. Een fantastisch roze winkel waar je alles vindt om je nagels er tip top uit te laten zien!

Pink Gellac Boutique

Met deze opening markeert Pink Gellac zijn tiende vestiging in Nederland. Onlangs opende de keten nog zijn eerste shop-in-shop in de Bijenkorf.

Je vindt de nieuwe Pink Gellac Boutique midden op de Lijnbaan, en door het felroze uithangbord trekt de winkel zeker de aandacht! Stap binnen in de roze winkel voor alles wat jouw nagels maar nodig hebben. Kenmerkend voor de Boutiques is het uitgebreide assortiment en het deskundige personeel dat alles weet op het gebied van nagelverzorging. Dus, als je eenmaal binnenstapt en jezelf afvraagt waar te beginnen, vrees niet - het vriendelijke team staat klaar om je te helpen!

Pink Gellac1
Pink Gellac6

Bestellers

Wat kun je allemaal kopen in de Pink Gellac winkel? Nagellak in alle kleuren van de regenboog, nail art tools en speciale lampen. Hun bestsellers bestaan uit verschillende sets nagellak, zoals de Premium Set Deluxe XL met tien kleuren naar keuze. Daarbij krijg je alles wat je nodig hebt voor een complete gellak manicure thuis, met een Prep Booster, een Base Coat, een Top Coat, manicure benodigdheden en een Premium LED Lamp geschikt voor handen en voeten.

Is het prijskaartje wat eraan hangt net wat te hoog voor jouw budget? Probeer dan de Compact Set Natural. Dit pakket komt met een Prep Booster, een Base en een Top coast, de kleur #251 Nude Pink, manicure benodigdheden en een Compacte LED Lamp.

Pink Gellac7
Pink Gellac4

Wanneer ga jij langs naar deze nieuwe roze nagellakparadijs?

Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
17 maart 2024
Frontrunner