Logo
Pull Bear Rotterdam
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
12 februari 2024
Frontrunner

In Rotterdam Centrum gebeurt er zoveel dat het soms een uitdaging om alles bij te houden. In dit artikel delen we welke winkels binnenkort hun deuren (her)openen op de Lijnbaan.

Van een vrolijke roze winkel met een uitgebreid assortiment voor nagelverzorging tot aan een winkel voor Harry Potter fans. Blijf zeker lezen!

Heropening H&M

Misschien heb je het al opgemerkt: de H&M-winkel op de Lijnbaan is tijdelijk gesloten vanwege een verbouwing. Maar we hoeven nog maar even geduld hebben. Op 15 februari heropent de winkel haar deuren alweer.

Wij zijn natuurlijk erg benieuwd naar deze make-over en houden het nauwlettend in de gaten!

HM verbouwing Lijnbaan

Pull & Bear

Tegenover de H&M op de Lijnbaan is ook iets gaande. Hier komt namelijk de nieuwe Pull & Bear locatie! Op 20 februari 2024 zal de winkel van Pull & Bear op hun huidige locatie, Lijnbaan 54, definitief haar deuren sluiten. Gelukkig hoeven we daarna niet lang meer te wachten, want op 29 februari ben je welkom op hun nieuwe locatie op de Lijnbaan 132.

Na de opening zijn bezoekers van harte welkom bij deze Spaanse winkelketen, die jonge en eigentijdse kleding en accessoires aanbiedt. Momenteel wordt er nog druk gewerkt aan de verbouwing, maar we zullen je op de hoogte houden van de openingsdatum.

Pull Bear Rotterdam

Ray-Ban

Verliefd op de iconische monturen van Ray-Ban, zoals de tijdloze Ray-Ban Wayfarer? Dan zal je blij zijn met dit nieuws. Op Lijnbaan 92, waar voorheen juwelier Heetman gevestigd was, komt binnenkort een nieuwe Ray-Ban boetiek. De ruime winkel zal aankomende lente haar deuren openen voor het publiek, precies op tijd om een ​​zonnebril aan te schaffen voor de zonnige dagen in Rotterdam.

Ray Ban Rotterdam

Pink Gellac

Nu de Sacha aan de Lijnbaan zijn deuren heeft gesloten, wordt de ruimte overgenomen door dit bekende nagellakmerk. Halverwege maart shop je hier de producten van Pink Gellac, zoals nagellak in alle kleuren van de regenboog, nail art tools en speciale lampen. Een roze winkel waar je alles vindt om je nagels er tip top uit te laten zien!

Naar verwachting gaat de winkel halverwege maart open! Zoals je kunt lezen op de stickers op hun winkel zijn ze op zoek naar personeel. Iets voor jou?

Pink gellac

Elbenwald Rotterdam

Ben jij een echte fan van Harry Potter, Star Wars, The Lord of the Rings, Disney, Pokémon of Marvel? Altijd op zoek naar fantastische merchandise? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Binnenkort opent er een Elbenwald-winkel op de Lijnbaan.

Of je nu fan bent van films, series, games of anime, bij Elbenwald vind je de ultieme merchandise voor al jouw favoriete thema's. Van games en boeken tot kleding en sieraden, hier scoor je echt alles.

Ook hier zijn ze nog druk bezig met de verbouwing, maar wij houden je op de hoogte van de openingsdatum.

Elbenwald Rotterdam

Verhuizing Van Haren

En hier is een bonusnieuwtje! Hoewel het niet gaat over een winkel op de Lijnbaan, is het zeker het vermelden waard. De Van Haren op de Hoogstraat, in de kelder, zal verhuizen naar een nieuwe prominente locatie op de hoek van Beursplein en Rode Zand, in het voormalige pand van We Women.

Tijdens de verhuizing kun je natuurlijk gewoon een bezoekje brengen aan hun bekende locatie aan het Binnenwegplein.

Van Haren Rotterdam
Van Haren op het Binnenwegplein.

Wij houden je hoogte van alle nieuwtjes in Rotterdam Centrum. Volg je ons al op Instagram en TikTok?

Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
12 februari 2024
Frontrunner