Logo
Pink Gellac6
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
20 maart 2024
Frontrunner

In Rotterdam Centrum gebeurt er zoveel dat het soms een uitdaging om alles bij te houden. In dit artikel delen we welke nieuwe winkels binnenkort open gaan of onlangs hun deuren hebben geopend op de Lijnbaan. Lees gauw verder!

Van een vrolijke roze winkel met een uitgebreid assortiment voor nagelverzorging tot aan een winkel voor Harry Potter fans. Blijf zeker lezen!

Heropening H&M

Misschien was het je het al opgevallen: de H&M-winkel op de Lijnbaan was tijdelijk gesloten vanwege een verbouwing. Sinds 15 februari is de winkel weer geopend! Ga langs en ontdek het nieuwe, ruime interieur. Net op tijd voor de Spring/Summer-collectie van 2024.

HM verbouwing7
HM verbouwing3

Pull & Bear

Nadat je een kijkje hebt genomen bij de nieuwe H&M, loop dan direct door naar de overkant. Hier opende onlangs de nieuwe Pull & Bear! Op 20 februari 2024 is de voormalige locatie op de Lijnbaan 54 gesloten en sinds 29 februari ben je welkom op hun nieuwe locatie op de Lijnbaan 132, tegenover de H&M dus!

In deze Spaanse winkelketen vind je trendy kleding en accessoires voor jongeren. De nieuwe winkel beslaat twee verdiepingen en het interieur, met veel chrome en schermen waar visuals op worden afgespeeld, heeft iets futuristisch. Ga ook zeker de roltrap op naar boven; dankzij de spiegels en lichtjes lijkt het net op een infinityroom. Leuk om foto's op te maken! Boven vind je ook handige zelfscankassa's, waardoor je niet in de rij hoeft te staan.

Nieuwe Pull Bear Lijnbaan11
Nieuwe Pull Bear Lijnbaan6

Ray-Ban

Verliefd op de iconische monturen van Ray-Ban, zoals de tijdloze Ray-Ban Wayfarer? Dan zal je blij zijn met dit nieuws. Op Lijnbaan 92, waar voorheen juwelier Heetman gevestigd was, komt binnenkort een nieuwe Ray-Ban boetiek. De ruime winkel zal aankomende lente haar deuren openen voor het publiek, precies op tijd om een ​​zonnebril aan te schaffen voor de zonnige dagen in Rotterdam.

Ray Ban Rotterdam

Pink Gellac

Op 14 maart heeft Pink Gellac officieel zijn deuren geopend aan de Lijnbaan in Rotterdam! Ontdek nagellak in alle kleuren van de regenboog, nail art tools en speciale lampen. Een fantastisch roze winkel waar je alles vindt om je nagels er tip top uit te laten zien.

Kenmerkend voor de Boutiques is het uitgebreide assortiment en het deskundige personeel dat alles weet op het gebied van nagelverzorging. Dus, als je eenmaal binnenstapt en jezelf afvraagt waar te beginnen, vrees niet - het vriendelijke team staat klaar om je te helpen!

Pink Gellac6
Pink Gellac5

Elbenwald Rotterdam

Ben jij een echte fan van Harry Potter, Star Wars, The Lord of the Rings, Disney, Pokémon of Marvel? Altijd op zoek naar fantastische merchandise? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Sinds 16 maart is er een Elbenwald-winkel op de Lijnbaan.

Of je nu fan bent van films, series, games of anime, bij Elbenwald vind je de ultieme merchandise voor al jouw favoriete thema's. Met een oppervlakte van 240 vierkante meter ben je hier aan het juiste adres voor producten van jouw favoriete fictieve wereld.

Elbenwald Rotterdam

Verhuizing Van Haren

En hier is een bonusnieuwtje! Hoewel het niet gaat over een winkel op de Lijnbaan, is het zeker het vermelden waard. De Van Haren op de Hoogstraat, in de kelder, zal verhuizen naar een nieuwe prominente locatie op de hoek van Beursplein en Rode Zand, in het voormalige pand van We Women.

Tijdens de verhuizing kun je natuurlijk gewoon een bezoekje brengen aan hun bekende locatie aan het Binnenwegplein.

Van Haren Rotterdam
Van Haren op het Binnenwegplein.

Wij houden je hoogte van alle nieuwtjes in Rotterdam Centrum. Volg je ons al op Instagram en TikTok?

Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
20 maart 2024
Frontrunner