Logo
Foto vd graaf binnen 1
Sil Lamens
Geschreven door Sil Lamens
22 juni 2022
Frontrunner

Foto van der Graaf is een begrip in Rotterdam en omstreken. Dat is niet gek, want dit familiebedrijf is al 103 jaar (sinds 1919) gevestigd in onze stad. Dé plek dus voor het ontwikkelen van jouw toffe kiekjes.

Foto's ontwikkelen sinds 1919

Met alle digitale mogelijkheden tegenwoordig, merk je dat we steeds meer naar het 'ouderwetse' trekken. Het simpelweg schieten van een foto en niet gelijk zien wat het resultaat is; een creatieve bezigheid!

Analoge camera's zijn dus weer hip: of je nou een super retro Fujifilm, Kodak of Leica aanschaft, of bij de Kruidvat naar binnenwandelt voor een wegwerpcamera, het wachten op de ontwikkeling van je rolletje is spannend.

Een van mijn (en vele anderen) go-to plekken om een rolletje te laten ontwikkelen is dan ook Foto van der Graaf. Snelle service én de mogelijkheid tot het laten digitaliseren van de filmrol.

Foto20v d20graaf20voorkant20schuin
Foto vd graaf binnen 1

Fotografie

Maar er is meer, want op deze toplocatie aan de Meent kan je ook terecht voor het laten maken van foto's. Als je zelf niet zo creatief bent, maar wel mooie herinneringen wilt aan een bedrijfsuitje, jubileum of ander feestje, kan je hier je vraag neerleggen.

Familietraditie

Dat deze winkel de oudste fotowinkel in Rotterdam is, is niet voor niks. Al tientalen jaren wordt de familietraditie voortgezet en als vierde generatie staan nu Esther van der Graaf en haar man Sandro Ciucci aan het roer. Wat het bedrijf zo succesvol maakt? De persoonlijke en vriendelijke service, die je niet zo snel ergens anders krijgt.

Heb jij wel eens foto's laten ontwikkelen bij Foto van der Graaf?

Foto vd graaf binnen 2
Sil Lamens
Geschreven door Sil Lamens
22 juni 2022
Frontrunner