Logo
Rob Peetoom 2
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
24 oktober 2022
Frontrunner

Ben je wel toe aan een nieuwe coupe? Maak dan gauw een afspraak bij een van onderstaande kappers in Rotterdam Centrum.

Sjenkels

Met wel 25 jaar aan kennis weet je dat je bij Sjenkels wel goed zit. De kappers van deze mooie zaak aan de Van Oldenbarneveltstraat worden gedurende hun loopbaan op het hoogste niveau getraind. Ze hebben passie voor het vak en gaan dan ook voor kwaliteit tot in de puntjes.

Bij Sjenkels werken ze met haarmerken zoals Olaplex, Wella en System Professional. Aangezien de stylisten van Sjenkels gespecialiseerd zijn in allerlei knip- en kleurbehandelingen weet je dat je hier met een prachtige nieuwe coupe de deur uit loopt.

Schorem 4
Voor een strakke knip- en trimbeurt!
Ontdek deze barbershops in Rotterdam Centrum

TONI&GUY

Bezoek TONI&GUY aan de Witte de Withstraat voor de laatste haartrends. De knip- en kleurtechnieken van TONI&GUY worden wereldwijd toegepast in alle salons van dit internationale kappersmerk.

Wil je bijvoorbeeld jouw haar kleuren? In de haarsalon hebben ze een speciaal Colour Menu die het makkelijker maakt om kleurtechnieken en kleurstijlen visueel te maken. Ga je voor honingblonde tinten of Balayage? Of juist voor Ombrage? Alles kan!

BLOW kappers

Na een knipbeurt bij BLOW kappers loop je als nieuw de deur uit. Hier kun je terecht voor was- knip en stijlbeurten voor jouw haar, maar ook voor het verven van jouw haar. Of heeft jouw haar juist behoefte aan een behandeling? Kies dan uit de Detox, Dry and Damaged of Renewing Treatment.

BLOW vind je op het Grotekerkplein, midden in hartje centrum dus. Hier voel je je helemaal thuis terwijl de specialisten zorgen voor een creatieve, nieuwe coupe!

Rob Peetoom

Sinds 1969 zit Rob Peetoom al in het kappersvak. Deze bekende kapperszaak zit in meerdere (internationale) steden, en in Rotterdam vind je Rob Peetoom op de Meent.

De zaak op de Meent is ruim, met twee verdiepingen. Naast knippen en kleuren kun je hier o.a. ook terecht voor make-up. De Rob Peetoom specialisten worden klaargestoomd voor hun werk op de unieke Rob Peetoom Academy, waar ze leren om een coupe te knippen die helemaal perfect bij jou past.

Rob Peetoom 2
Rob Peetoom 1

Wat is jouw favoriete kapperszaak in Rotterdam Centrum?

Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
24 oktober 2022
Frontrunner