Logo
Arowonen geopend 4
Sil Lamens
Geschreven door Sil Lamens
3 februari 2023
Frontrunner

Na vijf jaar Concept Store Hutspot op de hoek van de Karel Doormanstraat, is het tijd voor iets nieuws. Arowonen komt met een te gekke Designer Homes store in Rotterdam Centrum!

Arowonen opent dit weekend feestelijk zijn nieuwe flagship store. In dit artikel lees je over de zaak waar luxe interieur centraal staat, en over de bijzondere opening op 3, 4 en 5 februari waar iedereen bij kan zijn.

Arowonen

Bij Arowonen shop je luxe design interieur, van het huismerk maar ook van geselecteerde top ontwerpers. In de winkel en online vind je alles waarmee je een woonkamer, keuken of slaapkamer voorziet van stijlvol design. Arowonen biedt naast prachtige meubels ook verlichting, koffietafelboeken, kaarsen, huisparfums, kussens, woontextiel en vazen met prachtige planten aan.

Daarnaast valt er nog iets op. Arowonen beschikt over een grote selectie bijzondere objecten waar je een echt statement mee kan maken. Een gigantische matzwarte Mickey Mouse in je huis? Geen probleem! Of misschien wil je wel een levensgrote Oom Dagobert, in glimmend goud natuurlijk. Zo zijn er nog tal van andere bijzondere objecten om je huis mee te verrijken.

Celebrities

Ook influencers in binnen en buitenland zijn fan van Arowonen. Zo poseert Romelu Lukaku, de sterspeler van de Italiaanse voetbalclub Inter Milan languit op zijn nieuwe bank van Arowonen. Naast hem zit een hond met een bril op. Geen echte natuurlijk, het is een speaker van Arowonen.

Ook ex-voetballer Gregory van der Wiel en zijn vriendin Rose Bertram shopten hun meubels bij Arowonen. Net zoals cabaretier Najib Amhali, modeontwerpster Laila Aziz en haar wereldberoemde Amerikaanse man: singer-songwriter RedOne.

Arowonen geopend 4
Arowonen geeopend 3

Arowonen presents Designer Homes

Nu opent Arowonen op de Karel Doormanstraat dus zijn nieuwste winkel, dat ook meteen de flagship store wordt. Het wordt het hele weekend groots gevierd en iedereen is welkom! Laat je inspireren door de prachtige nieuwe collectie, goede muziek en heerlijke hapjes van Mario Ridder. Mario Ridder kennen we als chefkok en oprichter van sterrenrestaurant Joelia, dus het proberen is het zéker waard!

Kom zeker langs voor de Arowonen opening, dat kan op:

  • Vrijdag 3 februari van 17:00 uur tot 21:00 uur
  • Zaterdag 4 februari van 12:00 uur tot 18:00 uur
  • Zondag 5 februari van 12:00 tot 18:00 uur
Zien we jou ook bij de opening van Arowonen?
Sil Lamens
Geschreven door Sil Lamens
3 februari 2023
Frontrunner