Logo
High-end shopping

Luxe sieraden in de Schaap en Citroen winkel

Cartier horloges schaap citroen
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
19 juli 2023
Frontrunner

In het hart van het centrum, op de Kruiskade, vind je de iconische juwelier Schaap en Citroen. Ben je op zoek naar luxe sieraden of een prachtig horloge? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Schaap en Citroen op de Kruiskade

Op de hoek van de Kruiskade en Karel Doormanstraat, in het iconische Dreamhouse, vind je de multibrand winkel van Schaap en Citroen. Deze winkel betreed je met een gevoel van exclusiviteit, maar door het warme ontvangst van het personeel voelt de winkel heel toegankelijk.

Eenmaal binnen wordt je betoverd door alle mooie merken. Op de begane grond vind je alle sieraden collecties, zoals Marco Bicego, wiens gouden sieraden een verfijnde stijl uitstralen. Of Pomellato, unieke ontwerpen met met de hand geslepen kleurstenen.

Loop de trap naar boven en ontdek de shop-in-shop experiences van 's werelds meest toonaangevende horlogemerken. Laat je verleiden door klokken van IWC, Cartier, Chopard en Jaeger.

Schaap en Citroen voorzijde Kruiskade
Pomellato Schaap en Citroen winkel Kruiskade

Andere Schaap en Citroen locaties in Rotterdam

In Rotterdam Centrum tref je meerdere locaties van Schaap en Citroen aan. Schuin tegenover de multibrand winkel vind je de Rolex Boutique en Patek Philippe Espace. Op de Meent staat de speciale Breitling Boutique, een winkel gewijd aan de wereld van Breitling-horloges. Hier verwonder je je aan de Breitling horlogecollectie.

Ontdek ook zeker de bijzondere IWC boetiek. De winkel biedt een prachtige immersive indeling waarin belangrijke aspecten van het merk, zoals de technische expertise en de materiaalkennis, worden belicht.

IWC Boutique Rdam 003
‘Decennia lang schittert Schaap en Citroen als het meest gerenommeerde adres in Nederland voor schitterende sieraden, betoverende diamanten en tijdloze horloges.’
#RotterdamCentrum

Al 130 jaar een begrip

Decennia lang schittert Schaap en Citroen als het meest gerenommeerde adres in Nederland voor schitterende sieraden, betoverende diamanten en tijdloze horloges. Een naam die al meer dan 130 jaar een nationaal begrip is binnen de wereld van juwelen en horloges.

Het begon allemaal met twee gepassioneerde families: de familie Citroen en de familie Schaap. Na jaren van overnames en fusies, vonden ze uiteindelijk hun thuis terug bij een familie die een diepgewortelde juwelierstraditie bezat.

Rolex collectie

De rijke geschiedenis maakt deze juwelier heel bijzonder. Maar wat hen echt onderscheidt, is hun betoverende collectie Rolex-horloges en de vakmanschap als het aankomt op deze bijzondere klokken.

Begin jaren vijftig pionierden beide filialen van familie Schaap met de verkoop van Rolex-horloges, waarmee Schaap en Citroen de allereerste Rolex-vertegenwoordigers zijn. Een vertegenwoordiger van het gerenommeerde bedrijf uit Genève kwam persoonlijk uit Zwitserland over om te vragen of er interesse bestond. Sinds dat beslissende moment zijn Juwelier Schaap en later Schaap en Citroen onafscheidelijk verbonden met het iconische merk Rolex.

Schaap en Citroen op de Kruiskade

Ga jij een van de Schaap en Citroen locaties in Rotterdam bezoeken voor zo'n speciaal sieraad of horloge? Neem zeker eens een kijkje voor een bijzonder cadeau voor jezelf of iemand speciaals!

Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
19 juli 2023
Frontrunner