Logo
Koopgoot

De Koopgoot is de perfecte start van je winkelbezoek aan Rotterdam. Pak de metro naar station Beurs en je loopt zo dit aantrekkelijke en gevarieerde winkelgebied in.

De verdiepte winkelpassage, die officieel de naam ‘Beurstraverse’ draagt, loopt dwars onder de Coolsingel door. Hier vind je de wereldberoemde ketens, maar ook toffe pop-up stores en leuke cadeauwinkels.

Winkels Koopgoot Rotterdam

In de Koopgoot in Rotterdam zitten wel tachtig winkels met ruim 60.000 vierkante meter shopplezier. Naast de wereldberoemde ketens zijn er toffe pop-up stores en leuke giftshops gevestigd.

Bij de Urban Outfitters, H&M, Zara en de Cotton Club, scoor je gegarandeerd een nieuwe hippe outfit. De Lush is moeilijk over te slaan, deze heerlijk ruikende winkel trekt je zo naar binnen! Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Dan mag je KKEC zeker niet missen. In deze unieke cadeauwinkel vind je alles op het gebied van kunst, kaarten en gifts.

Skins Rotterdam 12
Ook voor jezelf
Ontdek nog meer cadeauwinkels in Rotterdam Centrum!
Koopgoot Trap Iris van den Broek

Openingstijden winkels Koopgoot

In de Koopgoot kun je elke dag van de week terecht om te winkelen. Ook op zondag zijn de winkels in de Koopgoot standaard geopend. En op vrijdagavond is het koopavond. Dan houden de winkels hun deuren tot 21.00 uur voor je open.

Lijnbaan logo centrum
Onbezorgd winkelen
Lees meer over de openingstijden in Rotterdam Centrum
Meer #Winkelen