Logo
Het best bewaarde geheim

Uniek dineren bij De Maaltuin in Rotterdam

De Maaltuin Rotterdam 4
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
17 februari 2024
Frontrunner

De Maaltuin is misschien wel het best bewaarde geheim van Rotterdam! Van 22 maart t/m 28 april vind je dit unieke reizende restaurant in Kralingen. In de Trompenburg tuinen om precies te zijn.

Dineren in de Maaltuin is een ware beleving, waarin je op culinaire ontdekkingstocht wordt genomen door het prachtige groen.

Eten in de natuur

De Maaltuin wordt georganiseerd op een wel hele unieke locatie. In de Trompenburg tuinen groeien namelijk allerlei boomsoorten uit Europa, Afrika, Azië en Amerika. Daarnaast vind je er de meest kleurrijke bloemen en een prachtige Japanse kers.

Tussen al dit moois geniet je tijdens De Maaltuin van een 5-gangendiner. Het diner bestaat deels uit ingrediënten die regelrecht uit de tuinen van Trompenburg komen. Verser kan niet, en dat proef je!

De Maaltuin Rotterdam 3
De Maaltuin Rotterdam 1

Oase van rust

Tussen de gangen door bezoek je verschillende plekken in de tuinen en ontdek je de verhalen die achter deze groene plek schuilgaan. Trompenburg is niet alleen een paradijs voor rododendron-fanaten, maar ook een oase van rust. Het lawaai van de stad laat je achter je zodra je door de poorten loopt. En met de vele sloten en vijvers, pittoreske bruggen en kronkelende wandelpaden, verandert het landschap met iedere bocht die je neemt.

Een romantisch einde

Dat dit de ideale date is, is wel duidelijk. Nadat je de tuinen hebt ontdekt en hebt genoten van een vers diner, sluit je de avond af met een spectaculair dessert aan de rand van de romantische vijver. Met de klanken van livemuziek op de achtergrond waan je je even in het paradijs.

De Maaltuin Rotterdam 2

Over De Maaltuin

De Maaltuin is een rondreizend restaurant dat zijn deuren opent op ongewone plekken: kastelen, gevangenissen, botanische tuinen en zelfs op een vliegbasis. Het diner is geïnspireerd op de locatie. Terwijl je eet ontdek je de verhalen die achter de locatie schuilgaan. Zo maak je op een unieke manier kennis met bijzonder erfgoed.

De Maaltuin is van 22 maart t/m 28 april 2024 in Trompenburg Tuinen & Arboretum te bezoeken.

De Maaltuin Rotterdam 4
Boek een tafel
Boek snel jouw tickets voor een avond genieten bij De Maaltuin in Rotterdam.
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
17 februari 2024
Frontrunner