Logo
Warm en droog

Overdekte terrassen in Rotterdam Centrum

Matelief Oude Haven Rotterdam Centrum
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
7 april 2023
Frontrunner

Op zoek naar een overdekt terras in Rotterdam Centrum? Dat de zon niet altijd schijnt in Rotterdam, weten we allemaal. Maar dat betekent niet dat je niet lekker buiten kan zitten. Een terras met een overkapping of een heater is de simpele oplossing!

Hieronder een aantal leuke terrassen in Rotterdam Centrum waar je warm én droog geniet van je hapje of drankje.

Bertmans

Een plek in de binnenstad waar je zowel binnen als buiten genoeg zitplekken hebt. Naast het gezellige interieur met tientallen tafels, heeft Bertmans een flink terras voor de deur. Als de zon schijnt zit je hier heerlijk met een uitzicht op Schouwburgplein. Mocht het echter regenen, dan kan je plaatsnemen onder de luifels waaronder je wordt warm gehouden door de heaters.

Bertmans terras Rotterdam

Matelief

Een van de nieuwste aanwinsten in de Oude Haven is Matelief. Een plek waar je een prachtig historisch uitzicht hebt over het water, het Witte Huis en de oude schepen. En met het terras op het zuiden, zit je hier lekker in de zon.

Helaas is het schijnen van de zon niet altijd een gegeven in Nederland. Dankzij de grote parasols van Matelief's terras, zit je hier het jaar rond droog terwijl je geniet van een drankje of een van hun lekkere gerechten van het menu.

Matelief Oude Haven Rotterdam Centrum

Bokaal

Een van de gezellige cafés die Rotterdam kent is natuurlijk Bokaal. Een plek waar je heerlijk in het zonnetje zit, met een koud biertje in je hand en een borrelhapje in de andere. Maar, mocht het nou opeens beginnen te stortregenen, dan hebben ze hier genoeg luifels en parasols om je droog te houden.

Bokaal2

THOMS

Aan een van de drukste straten in Rotterdam Centrum zit THOMS. De ideale plek om je avond te beginnen én te eindigen. Mocht de zon schijnen, zit je hier geweldig. Maar ook op de mindere dagen is het hier prima vertoeven. Natuurlijk is binnen zitten ook een optie, maar mocht je liever een frisse neus halen, dan kan je een plekje zoeken onder de grote parasols op het terras.

THOMS terras Rotterdam 2
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
7 april 2023
Frontrunner