Logo
Werken of studeren doe je hier!

Flex plekken in Rotterdam

Cafe home Maas Meisjes
Tes de Maas Meisjes
Geschreven door Tess van De Maas Meisjes
18 november 2022
Frontrunner Eten & Drinken

Ben jij toe aan een andere omgeving in Rotterdam om in te werken of te studeren dan thuis of op kantoor? I got you! In dit artikel neem ik je graag mee in een aantal fijne adresjes met flex plekken om in Rotterdam Centrum te kunnen studeren of een dagje te werken.

Waarom je af en toe moet switchen van werkplek? Je schijnt er creatiever van te worden én het zorgt ook nog eens voor een betere werk/privé balans: win-win!

Café @Home

Op de Goudsesingel vind je Café @Home. Dit is een espressobar die echt als een huiskamer aanvoelt. Doordat ze op een hoek zitten met grote raampartijen, komt er lekker veel licht naar binnen, wat weer zorgt voor een fijne sfeer. Goede koffie, voldoende ruimte en werkplekken en ze zeggen één van de snelste Wi-Fi connecties van Rotterdam te hebben, love it!

Cafe home Maas Meisjes
Served Maas Meisjes

Served

Als je mij (ons) volgt op onze instagram dan weet je dat we fan zijn van Served! Deze fijne zaak zit op maar liefst twee plekken op de Coolsingel en alles hier is zo lekker. Ik haal er regelmatig een sapje en een heerlijke gezonde sandwich.

Maar ook heb ik bij Served wel eens een meeting gehad met collega’s. top plek! De inrichting alleen al is een lust voor het oog. Dat in combinatie met een goed menu en fijne medewerkers maakt het de ideale plek voor een dagje studie of werken buiten de deur.

Lot en Daan

Ik ken Lot en Daan in eerste instantie van de high tea’s die je daar kan boeken (aanrader!). Maar laatst werd ik getipt dat dit ook een hele goede flexwerkplek is. Best logisch, want het is een mooie lichte ruimte, er hangt een rustige relaxte sfeer en de koffie is top. Deze staat dus ook op mijn lijstje om binnenkort te gaan testen!

Hopper Maas Meisjes

Hopper

De laatste zaak die niet mag ontbreken in dit rijtje is Hopper! Je hebt ook hier twee locaties: één zit op de Schiedamse Vest en de ander op de Zwaanshals. Het is een echte Rotterdamse koffiebar waar alles draait om de smaak. Daarnaast heeft het een industriële look qua inrichting wat ik persoonlijk heel tof vind!

Volgende week alvast een dagje thuiswerken inplannen? Lekker op tijd jezelf installeren achter de grote ramen bij Hopper, kop warme koffie erbij, kijken naar de voorbijgangers en vol energie aan je dag beginnen. Ik zeg doen!

Tes de Maas Meisjes
Geschreven door Tess van De Maas Meisjes
18 november 2022
Frontrunner Eten & Drinken