Logo
Verfrissend

4x Leuke juicebars in Rotterdam Centrum

Juice Bar Heavenly Smoothies Markthal 2 min
Profielfoto Thijs introtekst
Geschreven door Thijs van Lith
19 juni 2023
Frontrunner

In Rotterdam is het niet alleen het centrum dat bruist, ook bij de verschillende juicebars valt er veel te beleven. Ontdek verrassende combinaties van verse ingrediënten, proef exotische smaken en laat je inspireren door kleurrijke creaties.

Of je nu op zoek bent naar een opkikker in de ochtend, een verkwikkende boost in de middag of gewoon wilt genieten van een smakelijk drankje, hier vind je alles wat je nodig hebt voor een verfrissende of gezonde ervaring. Daarom tip ik vier plekken waar je heerlijk kunt genieten van een lekker drankje!

Sajoer

Als je op zoek bent naar een plek die gespecialiseerd is in gezonde sappen en smoothies, is Sajoer een absolute aanrader. Zowel midden in het hart van de stad als in het hippe Blijdorp biedt Sajoer een uitgebreid menu vol met heerlijke opties.

De overdaad aan exotische vruchten en groene bladeren zorgen er bij binnenkomst al voor dat je in tropische sferen komt. Probeer zeker de "Green Monster": een verfrissende mix van spinazie, komkommer, citroen, gember, peterselie en groene appel. Dit is de perfecte opkikker om jouw dag te beginnen.

Heavenly Smoothies

Ben je meer van smoothies, dan is Heavenly Smoothies de juiste plek voor jou. In de iconische Markthal vind je hun uitgebreide assortiment aan smakelijke smoothies in allerlei combinaties. De peanut shake moet je een keer geprobeerd hebben, maar ook de coco passion of de tropical ginger vallen in de smaak.

Ga na je bezoek aan Heavenly Smoothies verder op ontdekkingstocht door de Markthal of geniet lekker van je smoothie buiten op een bankje aan de Binnenrotte.

Juice Bar Heavenly Smoothies Markthal min
Juice Bar Heavenly Smoothies Markthal 2 min

Baker & Moore

Baker & Moore is een gezellige plek in het centrum van Rotterdam waar je terecht kunt voor een uitgebreid ontbijtmenu, met een heerlijk sapje erbij. Gelegen aan de Westblaak biedt deze moderne zaak een breed scala aan smakelijke opties, waarbij je alles helemaal zelf kunt samenstellen. Vooral de “Healthy Mojito” is een leuke uitvinding en kan ook prima bij het ontbijt. Ontspan met je eigen creatie op het terras en laat de reuring van de stad aan je voorbijgaan.

Sappi

Tot slot kon Sappi niet ontbreken in dit lijstje. Sappi staat bekend om zijn verse sappen en smoothies met een creatieve twist. Vanuit het Binnenwegplein is Sappi de perfecte plek om te genieten van een verfrissend drankje om daarna het centrum verder te verkennen. Neem één slokje van de Popeye en jij kunt er weer tegenaan.

Profielfoto Thijs introtekst
Geschreven door Thijs van Lith
19 juni 2023
Frontrunner