Logo
Schaatsbaan Rotterdam Toepad
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
1 maart 2024
Frontrunner

Goed nieuws! Schaatsbaan Rotterdam keert voor de 12e keer terug. Dit betekent dat je in het najaar van 2024 de schaatsen weer uit de kast kan halen voor een rondje in de tunnel.

Schaatsbaan Rotterdam keert terug, maar waar?

Het is al langer bekend dat de Schaatsbaan Rotterdam op zoek moet naar een nieuw plekje. Het is dan ook elk jaar weer spannend of de 'tunnel' terugkeert op de welbekende plek aan het Toepad.

Schaatsbaan Rotterdam

Om iedereen in Rotterdam de komende jaren te blijven voorzien van ijsplezier, is de noodzaak om de schaatsbaan te verhuizen groot. Schaatsbaan Rotterdam is daarom samen met de gemeente op zoek naar een duurzame oplossing. “We zijn erg blij dat wethouder Zeegers in januari opdracht heeft gegeven voor een grootschalig locatieonderzoek voor Schaatsbaan Rotterdam. We hopen dat daar snel meer duidelijkheid over komt”, aldus Tijs Nederlof, directeur bij Schaatsbaan Rotterdam. Eerder werd Nesselande als mogelijke locatie genoemd, maar Nederlof acht het nu zeer onwaarschijnlijk dat dit zal gebeuren.

Ongeacht een nieuwe of de huidige locatie is het een zekerheid dat Schaatsbaan Rotterdam voor de 12e keer haar deuren opent dit najaar. In de tussentijd wordt er hard gewerkt om Schaatsbaan Rotterdam een schaatsbaan voor iedereen te laten zijn. Een koers waar Schaatsbaan Rotterdam de afgelopen 11 jaar al mee bezig is en hard haar best voor zal doen om dat meer en meer waar te maken.

Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
1 maart 2024
Frontrunner