Logo
Terras Binnenrotte Claire Droppert
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
13 juni 2024
Frontrunner

Het EK gaat beginnen! Het Nederlands elftal, met Feyenoorders Geertruida, Bijlow, de Vrij, Dumfried, Schouten, Maatsen en Wijnaldum, staan klaar om de benen uit hun lijf te rennen tijdens het Europees Kampioenschap van 2024.

Op 16 juni spelen ze tegen Polen, op 21 juni tegen Frankrijk en op 25 juni tegen Oostenrijk. En wij staan massaal klaar om te kijken! Benieuwd waar dit kan in Rotterdam? Lees dan snel verder.

Station Bergweg

Bij Station Bergweg is het altijd gezellig. Hier eet en drink je bij verschillende stands én kijk je voetbal op een groot scherm. En als Nederland scoort moet dat natuurlijk worden gevierd, daarom delen ze shots Salmari uit bij elk doelpunt. Een goede bodem leggen is dus belangrijk, want Nederland gaat knallen!

Bar Stroom

In het voormalige Tropicana vind je nu Bar Stroom. Hier kijk je het EK aan de Maas, op een groot scherm en met het prachtige decor van de Rotterdamse skyline. Met een bitterbal, een burger en een lekker drankje kijk je de wedstrijd vanaf het zonnedek.

Bar Stroom Lindy Hengst openingsweekend1 min

Café Restaurant Erasmus

Ook het grandcafé aan de Coolsingel opent haar deuren voor voetballiefhebbers. Geniet van de klassiekers op de kaart, een biertje of wijntje en hopelijk een goede voetbalpot. Een centralere locatie om het EK te kijken in Rotterdam is er in ieder geval niet!

Restaurant Café Erasmus Rotterdam 1

Café Van Zanten

Een bekende locatie om het Nederlands elftal te zien schitteren is natuurlijk bij Van Zanten. Bij elke grote voetbal happening toveren zij hun terras om tot een feestje. Houd er rekening mee dat je bij deze locatie een kaartje moet kopen. Dat kan in de vorm van een passe-partout, waarmee je alle wedstrijden kan komen kijken, of met losse tickets. Beiden bestel je via deze link.

Terras Binnenrotte Claire Droppert

Biergarten

Deze iconische plek in het centrum mag natuurlijk niet ontbreken in deze lijst. Want wat is nou een betere plek om het EK te kijken dan op dit bruisende, met bier en mensen gevulde terrein? Met een mega scherm en talloze voetballiefhebbers kijk je hier - hopelijk in het zonnetje - alle wedstrijden van het Nederlands elftal.

Biergarten
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
13 juni 2024
Frontrunner