Logo
Volleybal

Kom kijken naar King of the Court in Rotterdam

King of the Court Utrecht KOTC 10 Sept2022 Set Vexy DJI 0950
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
28 augustus 2023
Frontrunner

De Queen & King of the Court kampioenschappen komen naar Rotterdam! Van 5 t/m 10 september 2023 komen de beste spelers samen voor een uniek potje beachvolleybal.

Beachvolleybal, maar dan anders

Het King of the Court kampioenschap is net effe anders dan een normaal potje beachvolleybal. In plaats van dat twee teams tegen elkaar strijden, staan er maar liefst vijf teams op het veld! Het veld is verdeeld in een king's side en een challenger side. Een spannende knock-outrace wat niet alleen leuk is om te spelen, maar ook om naar te kijken!

King of the court Utrecht KOTC 10 Sept2022 Set Vexy DJI 0931
King of the Court in Utrecht 2022
King of the Court Utrecht KOTC 10 Sept2022 Set Vexy SVD 3558
King of the Court in Utrecht 2022

Kom kijken!

Elk jaar zijn er weer andere steden het decor van deze spannende wedstrijden en in 2023 is Rotterdam aan de beurt! Wil je de allerbeste tegen elkaar zien spelen? Dan ben je van 5 t/m 10 september welkom op het Henegouwerplein, die wordt omgetoverd tot een King of the Court speelveld. Het plein is maar tien minuten lopen van Centraal Station, maar ook makkelijk te bereiken met de fiets of het openbaar vervoer.

Voor kaarten klik je op onderstaande link. Hier koop je verschillende type kaarten, zoals 'Session tickets', 'Day tickets' of 'Weekends tickets', afhankelijk van jouw wensen!

Benieuwd hoe zo'n potje er nou aan toe gaat? Bekijk het in onderstaande video!

Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
28 augustus 2023
Frontrunner