Smeren maar Gratis zonnebrand voor iedereen!

Geschreven door Lisanne van Beurden
Frontrunner

Ondertussen kennen we allemaal de zeepzuilen in de binnenstad wel. Deze werden vorig voorjaar geplaatst zodat bezoekers tijdens het shoppen in Rotterdam Centrum hun handen kunnen desinfecteren. Om de bezoekers ook te beschermen tegen de zon, zijn deze zeepzuilen in de zomer voorzien van gratis zonnebrandcrème!

Op initiatief van winkeliers en winkelpandeigenaren komt er op de groene zuilen met desinfectiegel ook dispensers met gratis zonnebrandcrème te hangen. Een uitkomst voor iedereen die zich thuis is vergeten in te smeren!

Gastvrij Rotterdam Centrum

De zeepzuilen zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Rotterdam Centrum. Hier kunnen Rotterdammers hun handen reinigen, zodat zij zo veilig mogelijk kunnen genieten van wat de stad te bieden heeft.

Het is natuurlijk ook essentieel om onze huid te beschermen tegen schadelijke stralingen. We zitten nu midden in de zomer en de zon schijnt volop. Daar willen we allemaal van genieten, maar wel veilig! Met de plaatsing van de zonnebrandcrème dispensers met SPF50 is dit voor iedereen in het centrum mogelijk.

Mensen kunnen zichzelf insmeren tijdens het winkelen of voordat zij plaatsnemen op het terras. Een stukje service om bezoekers extra gastvrij te ontvangen in het centrum.

‘We zitten nu midden in de zomer en de zon schijnt volop. Daar willen we allemaal van genieten, maar wel veilig!’
#RotterdamCentrum

Hoe werken de zonnebrandcrème dispensers?

De dispensers zijn helaas niet contactloos te gebruiken, maar voor schone handen zit aan de andere kant van de zuil nog altijd de desinfectiegel. Welke dispenser je voor je hebt is duidelijk aangegeven met stickers, zodat je je niet per ongeluk insmeert met desinfectiegel.

Om de zonnebrand uit de dispenser te krijgen, moet je het knopje indrukken en het opvangen in je handen. Smeren maar!

Ben je benieuwd wat er precies in de zonnebrandcrème zit? Alle ingrediënten staan netjes aangegeven.

Bezoekers desinfecteren hun handen bij een zeepzuil.
Geschreven door Lisanne van Beurden
Frontrunner
Meer #Winkelen