Logo
It’s all about the movement

Yogaground opent studio op de Lijnbaan

YG Teachers Lijnbaan FULLRES 113
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
6 mei 2022
Frontrunner

Het is bijna zover, op 11 juni opent Yogaground officieel een nieuwe locatie op de Lijnbaan met maar liefst vier zalen, een koffiebar én een massageruimte.

Zeven dagen per week kan je hier terecht voor een compleet movement concept. Hot yoga, power yoga, meditatieve yoga lessen, maar ook High Intensity Training en boxing worden onderdeel van de studio.

De grote feestelijke opening van Yogaground zal plaatsvinden op 11 juni. Maar goed nieuws: je kan hiervoor al beginnen met de sporten. Vanaf 15 mei beginnen de lessen met draaien.

Yogaground

Misschien ben je al bekend met Yogaground, want vanaf 2016 zijn ze aan het Weena gevestigd en sinds 2019 in de Veerhaven. Een plek waar mensen dagelijks naartoe kunnen voor een portie movement. Hun pay-off it’s all about the movement slaat niet alleen op de verschillende groepslessen die Yogaground aanbiedt, maar ook op de hechte community die ze hebben opgebouwd. Een plek waar je geest en lichaam gezond houdt in een veeleisende maatschappij.

Met die gedachte is de Lijnbaan natuurlijk de perfecte plek om even te kunnen ontsnappen aan de dagelijkse hectiek. Ga jij een lesje proberen in hun nieuwe studio?

Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
6 mei 2022
Frontrunner