Logo
Jack Bean Centraal station Rotterdam
WEAR Rotterdam 2
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
19 mei 2022
Frontrunner

Het aantal ondernemers dat werkt aan een eerlijke en duurzame toekomst groeit, maar toch zijn zij nog niet voor iedereen zichtbaar. Daarom organiseert de G4 in samenwerking met nationale en lokale partners jaarlijks The Impact Days.

The Impact Days in Rotterdam

Anders dan anders gaat hét event dat sociaal ondernemerschap viert dit jaar op tour door Nederland, langs Amsterdam, Apeldoorn, Haarlem, Rotterdam, Utrecht en Nijmegen. Eerste stop: Rotterdam.

Van 16 tot en met 22 mei kunnen bezoekers door de hele stad lokale, sociale ondernemers ontdekken, meedoen aan diverse activiteiten en inspirerende events bijwonen. Tijdens een 'Rondje Next Level' kunnen bezoekers de pioniers van de stad ontdekken en zo krijgen ze een kijkje achter de schermen bij verschillende duurzame ondernemers.

Ondernemers die een serieuze impact maken

De Impact Days draait het om ondernemers die een serieuze impact maken vanuit hun business. Van het ontwikkelen van circulaire producten tot het bouwen van een inclusieve en rechtvaardige arbeidsmarkt. Deze ondernemers inspireren en zijn de voorlopers van positieve verandering.

Tijdens The Impact Days kan iedereen bij deze winkels en bedrijven terecht voor de coolste gadgets, toffe designers items en de nieuwste trends op het gebied van bijvoorbeeld plantaardig eten. Daarnaast zijn er verschillende workshops en kennissessies.

Heilige Boontjes
Heilige Boontjes neemt o.a. jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt aan.

Eindfeest in de duurzame hub OASE

The Impact Days Rotterdam sluit op 21 mei af met een closing party in de duurzame hub OASE. Hier kan je genieten van een programma vol met livemuziek van o.a. Beau Zwart & Sykes met hun EP over de circulaire economie, duurzame en wearable art van Joni Kling x Logo Como en eten en drinken geserveerd door Freggies en Stadshaven Brouwerij.

Alle deelnemers van Rondje Next Level hebben op vertoon van hun ticket gratis toegang tot het eindfeest.

Powered by Voor Goed Agency

Voor de organisatie van The Impact Days werkt G4 samen met nationale en lokale partners. De Impact Days in Rotterdam zijn powered by Voor Goed Agency. Voor Goed is een onafhankelijke stichting die sociale ondernemers en andere bedrijven die willen bijdragen aan een mooier, socialer en beter Rotterdam aan elkaar kan koppelen.

Ontdek nog meer duurzame initiatieven in Rotterdam!

Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
19 mei 2022
Frontrunner