Logo
Pop up House of Urban Arts Rotterdam Lijnbaan
Pop up toeschouwers House of Urban Arts Rotterdam Lijnbaan
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
7 april 2023
Frontrunner

Het kan zomaar gebeuren dat je op vrijdagavond in Rotterdam Centrum oog in oog komt te staan met een tof optreden! De komende maanden organiseert House of Urban Arts, in opdracht van de winkeliers en pandeigenaren uit #RotterdamCentrum, toffe pop-up programmering tijdens de koopavonden.

Afwisselend zal het winkelend publiek worden verrast met dans, theater, spoken word en sport. Zo worden jongeren op een positieve manier in beweging gebracht en krijgen de bezoekers van Rotterdam Centrum een bijzondere ervaring.

Het blijft een verrassing

Waar de pop-up optredens precies plaatsvinden blijft tot het laatste moment een verrassing. De locaties worden bepaalt op basis van de drukte in het gebied.

Het kan daarom zo zijn dat je tijdens een koopavond (tussen 18:30 en 20:00 uur) in Rotterdam Centrum nietsvermoedend aan het winkelen bent en dat je ineens kan genieten van een optreden. Hartstikke leuk!

Pop up House of Urban Arts Rotterdam

Derde jaar pop-up dansoptredens in Lijnbaangebied

In 2021 vond de eerste editie plaats en dit werd in 2022 gevolgd door weer een succesvolle ronde. Op drie verschillende locaties in het Lijnbaangebied kon je genieten van een verschillende acts. Zo liet de dansgroep van House of Urban Arts hun beste dans moves zien tijdens de optredens. Ook dit jaar wordt er opgetreden van 7 april t/m 7 juli.

Heb jij de dansers al gespot?

Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
7 april 2023
Frontrunner