Logo
YG studios voorkant
Tes de Maas Meisjes
Geschreven door Tess van De Maas Meisjes
29 juni 2022
Frontrunner Eten & Drinken

Misschien ken je YG Studios al! Deze locatie zit namelijk al een tijdje bij de Veerhaven. Onlangs hebben ze een 2e locatie geopend op de Lijnbaan en ik als echte sportliefhebber was bij de feestelijke opening!

Open voor iets nieuws

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om mijn hoofd leeg te maken door een sportlesje te volgen. Naast hockeyen volg ik graag een lesje Rocycle of bijvoorbeeld een HIIT les via mijn Onefit abonnement. Maar ik sta ook zeker open voor iets nieuws! Toen ik hoorde dat midden in het centrum een nieuwe vestiging van YG Studios werd geopend ben ik een kijkje gaan nemen.

YG studios voorkant
YG studios trap

Rondleiding door het prachtige pand

Na een rondleiding door het pand was ik al enthousiast. De open ruimte, verschillende studio's, prachtige kleedkamers - inclusief douches - en het lieve personeel wat helemaal ready is om met je aan de slag te gaan, maakt dat ik hier zeker wat lessen ga volgen!

Pittige HIIT les

Onlangs ben ik dan voor het eerst hier een HIIT les gaan volgen. Ik volgde deze bij Mandy en ik kan je vertellen: het was pittig! De perfecte combinatie van oefeningen op een tempo binnen 50 minuten maakte dat ik moe maar voldaan de les verliet.

Waar je aan kan denken in deze les? Je gaat aan de slag met gewichten, korte sprintjes, roeien, buikspieroefeningen maar ook je glutes worden niet overgeslagen, spierpijn de volgende dag gegarandeerd!

Mandy is als instructeur top. Haar enthousiasme, persoonlijke coaching en het feit dat ze zelf lekker mee doet, werkt zeker motiverend!

YG studios
YG studios balie

Experts in yoga

Verder staat yoga hier natuurlijk centraal. Dit is voor mij nog een onbekend terrein, maar hier heeft Mandy me ook al wat meer over verteld. Bijvoorbeeld over een lesje 'Restore'. Hierbij maak je met behulp van yoga je hoofd leeg, boost je je energie en krijg je relax technieken geleerd. Volgens Mandy heel speciaal en zeker een aanrader.

Verder hebben ze ook (yoga) lessen in hitte, gefocust op ademhaling en ook nog krachtlessen of een workout met dans! De YG Studios wordt dus een vast adresje voor mij voor een heerlijke sportsessie!

Je kan hier 7 dagen per week terecht en je kan via de site zelf lessen kopen of bijvoorbeeld je Onefit abonnement gebruiken.

Tes de Maas Meisjes
Geschreven door Tess van De Maas Meisjes
29 juni 2022
Frontrunner Eten & Drinken