Logo
Triomf in Rotterdam

Feyenoord wint het kampioenschap!

2230349 BIZ Felicitatie Feyenoord IG Stories 1080x1920px v1
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
16 mei 2023
Frontrunner

Feest in Rotterdam! Op 14 mei veroverde Feyenoord de titel in De Kuip. Samen met heel Rotterdam hebben we het gevierd, dansend in de Hofplein fontein en juichend op de Coolsingel tijdens de huldiging.

Feest in Rotterdam Centrum

Op 14 mei was het eindelijk zover: onder luid gejuich van de fans behaalde Feyenoord voor de zestiende keer de felbegeerde landstitel. Met een overtuigende 3-0 overwinning op Go Ahead Eagles werd Feyenoord landskampioen. Hoewel Feyenoord nog twee speelrondes te gaan heeft, is de buit al binnen, aangezien PSV, momenteel op de tweede plaats, de club niet meer kan inhalen.

Direct na de overwinning was de sfeer in Rotterdam Centrum ongekend. Het feest barstte los op verschillende plekken in de stad en velen sprongen in de Hofplein Fontein om dit historische moment te vieren.

Huldiging op de Coolsingel

Op 15 mei vond dan de huldiging plaats bij het Stadhuis op de Coolsingel. Van 12:00 tot 13:00 werden onze helden in het zonnetje gezet met een speciaal programma. De sfeer zat er al goed in. Al vroeg op de ochtend stroomde de Coolsingel vol met enthousiaste Feyenoord fans.

De schaal werd trots omhoog gehouden, er werd gezongen en er waren tranen van geluk. Het was een waar feestje!

Feyenoord huldiging Paul Martens
Foto genomen tijdens de huldiging van Feyenoord in 2015-2016.

Namens het team #RotterdamCentrum feliciteren wij Feyenoord, kampioen van Nederland!

Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
16 mei 2023
Frontrunner