Logo
Luxe

Skins Cosmetics: de ultieme selfcare op de Kruiskade

Skins Rotterdam 02
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
12 juli 2023
Frontrunner

Wie niet vies is van wat luxe, haalt z'n hart op bij Skins Cosmetics op de Kruiskade in Rotterdam. Hier staan namelijk de meest exclusieve geuren, crèmes, kaarsen en gezichtsbehandelingen op je te wachten.

Exclusieve merken

Zodra je de Skins boutique binnenstapt, worden je zintuigen geprikkeld door de heerlijke geuren, de prachtig uitziende wanden en de fijne sfeer. De bijzondere merken van Skins zijn met zorg geselecteerd en staan voor mooie ingrediënten, vernieuwing, innovatie en duurzaamheid. Zo hebben ze hier de bijzondere parfums van diptyque, BYREDO en Kilian, de heerlijke huidverzorgingsproducten van Aesop, Sunday Riley en Susanne Kaufmann en de prachtige make-up producten van Laura Mercier en Westman Atelier.

Het is de perfecte plek voor een cadeau voor een ander of jezelf, natuurlijk. Want met de exclusieve merken die ze bij Skins verkopen wandel je altijd met een uniek product naar buiten. Heb je wat hulp nodig bij het kiezen van het juiste product? De Skins Experts weten precies hoe ze je wegwijs moeten maken in de winkel.

Skins Rotterdam 01
Skins Rotterdam 07

Gezichtsbehandelingen bij Skins

Voor een volledige experience biedt Skins op de Kruiskade ontspannende gezichtsbehandelingen in hun Skins Salon. Kies uit een breed aanbod, waarin je de mogelijkheid hebt tot bijvoorbeeld een anti-aging behandeling of een bindweefselmassage. Ook de verzorging van de wimpers en wenkbrauwen en een rustgevende rug, nek en schoudermassage staan op het menu.

Skins Cosmetics
Ontdek wat Skins te bieden heeft via hun uitgebreide website.
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
12 juli 2023
Frontrunner