Logo
Wees er snel bij!

SKIMS krijgt pop-up shop in de Bijenkorf Rotterdam

De toekomst is groen de Bijenkorf hart
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
20 februari 2024
Frontrunner

SKIMS komt naar de Bijenkorf! Vanaf 26 februari shop je (tijdelijk) dit mega populaire merk bij de Bijenkorf in Rotterdam. Wees er snel bij!

SKIMS te koop in de Bijenkorf Rotterdam

In de pop-up shop van SKIMS shop je de nieuwste collectie en favorieten van het merk. Hier kan je de items komen passen, voelen, proberen en kopen! Omdat het merk zo populair is, wordt er flinke drukte verwacht. De Bijenkorf heeft daarom een pagina geopend waar je van tevoren een afspraak kan maken. Op die manier kan je in alle rust komen shoppen.

Omdat het een pop-up shop is, betekent het dat de SKIMS producten tijdelijk te koop zullen zijn bij de Bijenkorf. Dus wees er snel bij!

Kim Kardashian over de pop-up bij de Bijenkorf: "We zijn super enthousiast om samen te werken met een bekende, luxe retailer zoals de Bijenkorf en om zowel nieuwe als loyale Nederlandse klanten de SKIMS ervaring nu ook in het echt te kunnen bieden. Onze pop-up’s en shop-in-shop’s zijn prachtig en een echte representatie van SKIMS met onze glanzende merkuitstraling, afgeronde randen en kenmerkende logo details. Ik kan niet wachten totdat klanten volledig worden ondergedompeld in de SKIMS wereld en onze bestverkochte producten kunnen aanschaffen."

Sta jij voor de deur op 26 februari?

Maak hier een afspraak
Zeker zijn van een bezoek aan de SKIMS pop-up? Reserveer dan een plekje.
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
20 februari 2024
Frontrunner