Logo
Sustainable fashion

Pop-up shop De Wasserij opent in de Bijenkorf

Versatile Forever De Bijenkorf De Wasserij
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
8 augustus 2023
Frontrunner

Van maandag 7 augustus t/m zondag 10 september shop je duurzame kleding van De Wasserij bij De Bijenkorf. Een concept dat na een eerder succes in verschillende steden, waaronder Rotterdam, terugkeert!

Duurzame mode

Acht duurzame merken uit De Wasserij creëerde een limited edition collectie, speciaal voor De Bijenkorf. Een mooie samenwerking, want waar De Bijenkorf regelmatig kampt met beschadigde of kapotte artikelen, is De Wasserij een initiatief waar ze re-cyling, up-cycling en het gebruik van dead-stock materialen inzetten om hun productieproces te verduurzamen. De Wasserij hoopt zo bij te dragen aan een gezondere en eerlijkere mode-industrie.

Het resultaat? Een geweldige collectie met stuk voor stuk unieke items. Deelnemende merken zijn Versatile Forever, EIJK, Atelier Markx, DAIR design, Studio Ilfa Siebenhaar, Construct to survive, Marlou Verheijden en Rosalie Key.

Wasserij
Wasserij2

De pop-up shop

In de limited edition collectie shop je one-of-a-kind kledingstukken, schoenen en accessoires die gemaakt zijn met beschadigde artikelen van De Bijenkorf. De collectie is vanaf 7 augustus 2023 te koop in WASSERIJ DE WINKEL op de eerste etage van het warenhuis, op de vrouwenafdeling.

Je shopt deze one-of-a-kind items bij De Bijenkorf tot en met 10 september. Wil je er graag als eerste bij zijn én de ontwerpers ontmoeten? Kom dan op vrijdag 11 augustus, vanaf 16.00 uur naar de LAUNCH, waar de collectie wordt gepresenteerd. Iedereen is welkom!

Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
8 augustus 2023
Frontrunner