Logo
CUPRA City Garage showroom overzicht Rotterdam
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
5 juni 2023
Frontrunner

Ken je de CUPRA City Garage op de Karel Doormanstraat al? Hier kun je alle modellen bewonderen van dit indrukwekkende automerk én een proefritje maken. Maar een bezoekje aan de CUPRA City Garage biedt nog veel meer.

De CUPRA Experience

De CUPRA City Garage is geen traditionele auto dealer. Zodra je binnenloopt in de prachtige zaak word je welkom geheten door een van de CUPRA Specialists. Je kunt een proefrit maken of eerst even rondlopen in de prachtig vormgegeven showroom.

Speciaal voor de CUPRA Tribe worden hier verschillende evenementen georganiseerd. In de showroom is ook een uitgebreide lounge ruimte met comfortabele banken en een bar, waar je kunt plaatsnemen met koffie of thee.

Op de grote schermen kun je kijken naar sport, zoals racen of voetbal. CUPRA is niet voor niets de sponsor van o.a. FC Barcelona en de International Padel Federation.

CUPRA City Garage bar Rotterdam
CUPRA City Garage lounge area Rotterdam

Elektrische auto's

De CUPRA City Garage in Rotterdam is de vijfde City Garage in heel de wereld en de grootste van Nederland. In Nederland focust CUPRA zich enkel op elektrische auto's. Hun motto is dan ook: electrifying performance made for car lovers.

CUPRA is daarnaast bezig met de ontwikkeling van de eerste elektrische raceauto: de CUPRA e-Racer.

CUPRA City Garage showroom Rotterdam
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
5 juni 2023
Frontrunner