Logo
TK Maxx 2
Sil Lamens
Geschreven door Sil Lamens
21 oktober 2022
Frontrunner

De TK Maxx in Rotterdam bestaat inmiddels alweer zeven jaar. Al die tijd hebben we al kunnen genieten van merkproducten voor een ongekend lage prijs. TK Maxx Rotterdam is dan ook een enorm succes gebleken.

Hoe krijgt TK Maxx het voor elkaar om merkkleding, tassen en heel veel andere producten voor zo'n lage prijs aan te bieden? En welke merken shop je er? In dit artikel lees je alles over deze ideale winkel voor koopjesjagers in Rotterdam Centrum.

Lage prijzen bij TK Maxx Rotterdam, hoe dan?

TK Maxx Rotterdam is een off-price retailer. Dit houdt in dat het warenhuis producten van hoge kwaliteit verkoopt onder de adviesprijs. In het geval van TK Maxx tot wel 60 procent! Hoe doen ze dit precies?

Als een merk of designer teveel produceert, of als andere warenhuizen of winkels teveel inkopen, springt TK Maxx in en onderhandelt het de laagste prijs mogelijk. Het doel van de producenten die aan TK Maxx verkopen gaat niet om zoveel mogelijk winst behalen, maar ze moeten gewoon hoe dan ook van die producten af. Zo betaalt TK Maxx dus de allerlaagste prijs en dat zie je terug. Dit betekent dus ook dat de kwaliteit nog even goed is!

Daarnaast is TK Maxx Rotterdam ook nog eens een goede optie als je geeft om het klimaat. Als TK Maxx de producten niet over zou kopen van de designers en andere retailers, dan zouden ze weggegooid worden. Je bestrijdt hiermee dus overproductie!

Welke merken vind je bij TK Maxx Rotterdam?

Bij TK Maxx veranderen de stellingen iedere week. Het is dus moeilijk te zeggen welke merken er precies zullen zijn als je de winkel bezoekt. In de regel, echter, zijn grote sportmerken als Nike, Adidas en Kappa er altijd. Evenals luxe designer merken als Gucci en Louis Vuitton. Daarnaast kan je ook altijd producten van minder bekende, opkomende designers vinden.

Buiten kleding, tassen en schoenen, shop je bij TK Maxx nog veel meer te gekke spullen. Zo vind je er alles voor in huis, van servies tot bloempotten en vazen. Maar ook kinderspeelgoed en zelfs eten. Ook dit shop je voor de allerlaagste prijs mogelijk, terwijl de kwaliteit gewoon hetzelfde blijft.

TK Maxx
TK Maxx 2

Locatie en openingstijden TK Maxx Rotterdam

TK Maxx Rotterdam bevindt zich op het Binnenwegplein. Recht tegenover de Feyenoord Fanshop en naast de Zara en Sissy Boy.

Maandag: 09:00 tot 19:00 uur

Dinsdag: 09:00 tot 19:00 uur

Woensdag: 09:00 tot 19:00 uur

Donderdag: 09:00 tot 19:00 uur

Vrijdag: 09:00 tot 21:00 uur

Zaterdag: 09:00 tot 19:00 uur

Zondag: 10:00 tot 19:00 uur

Shop voor een prikkie de mooiste artikelen bij TK Maxx Rotterdam Binnenwegplein!

Sil Lamens
Geschreven door Sil Lamens
21 oktober 2022
Frontrunner