Logo
Koopgoot Roltrap Iris van den Broek
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
13 oktober 2021
Frontrunner

Het heeft even geduurd, maar we weten nu eindelijk wat er gaat gebeuren met het oude V&D en Hudson's Bay gebouw. Geen nieuwe winkel, maar een verhuizing. De C&A, die nu op de Coolsingel zit, zal de nieuwe bewoner worden.

Na jarenlang de plek te zijn geweest van de V&D en niet te vergeten de daarbijbehorende La Place, werd het pand volledig omgetoverd tot het nieuwe huis van Hudson's Bay. Een prachtig warenhuis vol met de mooiste merken. Helaas werden de Hudson's Bay winkels in 2019 gesloten en maakte ze plaats voor De Koopman, die in april dit jaar ook besloot te vertrekken.

Transformatie

Het werd dus tijd voor een flinke transformatie. In het vernieuwde gebouw zullen vijf verdiepingen worden voorzien van kantoren en twee verdiepingen zullen gevuld worden met winkels en horeca. Daarnaast komt er in de kelder een Jumbo-supermarkt en een grote fietsenstalling, met plek voor maar liefst 1100 fietsen.

In het gebouw zal de C&A haar nieuwe flagshipstore openen, van ruim drieduizend vierkante meter. De verbouwing van het pand gaat deze maand van start en de C&A winkel zal naar verwachting in het najaar van 2022 openen.

Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
13 oktober 2021
Frontrunner