Logo
Oger Rotterdam 3
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
14 februari 2023
Frontrunner

Op zoek naar een mooi pak in Rotterdam Centrum? Misschien voor een bruiloft? Een nieuwe baan? Of gewoon omdat je er fantastisch stijlvol uitziet in een pak?

Van duurdere merken, pakken op maat en pakken voor een mooi prijsje. Bij deze plekken in Rotterdam Centrum zit je goed.

SUITSUPPLY

Wie kent 'm niet: de SUITSUPPLY. In Rotterdam is deze winkel voor pakken gevestigd op de Rodezand, vlak om de hoek van de Koopgoot en de Meent. Een plek waar je terecht kan voor pakken op maat, maar ook voor het vermaken van kleding.

Kom langs of maak een afspraak voor gratis advies. Ben je met een groep, bijvoorbeeld omdat iemand gaat trouwen? Dan maak je gemakkelijk een afspraak via de website.

SUITSUPPLY vind je midden in de stad!

OGER

Het kan niet anders dat OGER gevestigd is aan een van de meest chique straten van Rotterdam: de Kruiskade. Bij OGER koop je pakken die staan voor luxe, klasse en kwaliteit. Allemaal natuurlijk uit exclusieve modehuizen uit Italië.

Natuurlijk kan je binnen wandelen en shoppen wat er in de winkel hangt. Maar er is ook de mogelijkheid om pakken, colberts, shirts en andere items helemaal naar jouw smaak te creëeren. Kies voor de maakwijze, de knopen, de stof en meer.

De Bijenkorf

Heel toegankelijk en een breed aanbod aan merken. Bij De Bijenkorf shop je pakken van merken als Hugo Boss, Armani, Calvin Klein en meer. Geen zin om zo diep in de buidel te tasten? Onze tip is om de uitverkoop in de gaten te houden. Zeker als jouw pak niet op maat hoeft te zijn!

Suitable

Bij Suitable aan de Meent krijg je waar voor je geld. Naast hun eigen Suitable label verkopen ze hier topmerken die bij iedere bouw, gelegenheid of smaak past. Iets waar ze je ook graag bij helpen. Laat je adviseren en geniet van de fijne service met een kopje espresso.

Misura Sartoria

Voor Misura Sartoria gaan we een klein beetje uit het centrum, richting de Hofbogen. Een populaire winkel, want dankzij het succes nemen ze een aardig groot gedeelte van de Hofbogen in! Misura Sartoria is de plek voor stijlvolle pakken waar ze veel waarde hechten aan het authentieke vakmanschap. Een bezoek aan deze winkel is dan ook een beleving op zich.

Suitable Rotterdam
Suitable op de Meent.
Oger Rotterdam 2
Oger op de Kruiskade.

Ready to suit up in een van deze Rotterdamse winkels?

Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
14 februari 2023
Frontrunner
Meer #Winkelen