Logo
Basecamp Rotterdam
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
14 september 2023
Frontrunner

Rotterdam heeft er weer een nieuwe hotspot bij: Basecamp Rotterdam. Deze duurzame conceptstore en koffiebar staan volledig in het teken van prachtige lokale producten, milieuvriendelijke cadeaus, en natuurlijk een goede bak koffie en lekkernijen.

Van Pleur naar Basecamp

Aan de Bergselaan 291A, waar voorheen de gezellige conceptstore Pleur te vinden was, hebben eigenaren Florian en Nadia grootschalige verbouwingen doorgevoerd en een volledige rebranding ondergaan. Het resultaat is de recentelijk geopende duurzame conceptstore Basecamp. Met deze vernieuwing willen de eigenaren het straatbeeld op een positieve manier verduurzamen.

Voor Florian en Nadia is Basecamp een echte thuishaven. Na hun reizen brengen zij duurzame verhalen mee en delen deze door middel van prachtige producten in de winkel en heerlijke lekkernijen op het koffiemenu. Zo hopen ze mensen te inspireren om duurzamer te leven.

Ruimte voor (lokale) makers

Basecamp werkt samen met (lokale) makers, ondernemers en kunstenaars, en geeft hen de gelegenheid om hun duurzame producten te presenteren in de winkel. Hierdoor behoudt Basecamp de gezellige sfeer van de conceptstore met koffiebar die mensen gewend waren van Pleur, maar nu met een focus op duurzaamheid. Verwacht cadeaus van reststromen, vintage interieur en kleding en plastic-vrije oplossingen.

Ga jij binnenkort shoppen of een kopje koffie doen bij Basecamp? Bekijk hier hun website.

Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
14 september 2023
Frontrunner