Logo
Dille Kamillie winkel lente Rotterdam Centrum
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
11 januari 2023
Frontrunner

Als je op zoek bent naar unieke en knusse woondecoratie en accessoires, dan is Dille & Kamille in Rotterdam de plek. Deze gezellige winkel biedt een zorgvuldig samengestelde selectie van producten waar je ontzettend hebberig van wordt.

Keukenprinsen en -prinsessen

Zodra je de deur van Dille & Kamille binnenstapt, word je begroet met een warme en uitnodigende sfeer. De winkel is zorgvuldig ontworpen om alle leuke dingetjes te kunnen ontdekken. Een van de eerste dingen die opvalt, is het enorme aanbod van keukengerei en serviesgoed. Van traditioneel kookgerei tot modern glaswerk en keramiek, Dille & Kamille heeft alles in huis om een mooie tafel te dekken.

Inspiratie voor in huis

Terwijl je door de winkel blijft dwalen, vind je een breed scala aan woonaccessoires voor elke smaak. Van mooie theelichthouders tot aan knusse manden. Een van de favorieten in de winkel zijn de (geur)kaarsen, die in unieke variaties komen qua geur en vorm! Maar ook leuke boeken, gedroogde bloemen of accessoires voor in de badkamer vind je hier. Alles om je huis tot een gezellige en persoonlijke plek om te toveren.

Dille Kamille lentesferen Rotterdam Centrum
Dille Kamillie winkel lente Rotterdam Centrum

Plants plants plants

Maar Dille & Kamille is niet alleen voor binnendecoratie, de winkel heeft ook een fantastische tuinafdeling waar elke plant-liefhebber z'n lol op kan. Of je nu een doorgewinterde tuinier bent of net begint, je vindt alles wat je nodig hebt om de tuin van je dromen te creëren. Van eenvoudig handgereedschap tot potten, planten en boeken over tuinieren.

Cadeau's

Heb je een cadeau nodig voor iemand maar weet je niet wat? Mijn tip is om even Dille & Kamille te bezoeken. Hier vind je namelijk gegarandeerd een leuk en betaalbaar cadeau waar iedereen blij van wordt. Een mooie plant bijvoorbeeld doet het altijd goed als house-warming cadeau. Of misschien een mooie geurkaars in de geur 'katoen', voor een warme huiselijke touch.

Praktische informatie

Adres

Korte Hoogstraat 22-24, 3011 GL Rotterdam

Openingstijden

Maandag: 09.30 tot 18.00 uur
Dinsdag: 09.30 tot 18.00 uur
Woensdag: 09.30 tot 18.00 uur
Donderdag: 09.30 tot 18.00 uur
Vrijdag: 09.30 tot 21.00 uur
Zaterdag: 09.30 tot 18.00 uur
Zondag: 12.00 tot 18.00 uur

Heb jij deze parel op de Korte Hoogstraat al bezocht? Kom langs voor inspiratie en ga weg met een goed gevulde tas. Niets kopen is namelijk onmogelijk!

Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
11 januari 2023
Frontrunner