Logo
Reliving x Bijenkorf pop up winkel
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
17 januari 2023
Frontrunner

Leuk nieuws: de Bijenkorf gaat vintage meubels verkopen! Het grote warenhuis van Nederland gaat de samenwerking aan met online marktplaats Reliving. Dit betekent 100m2 winkeloppervlakte gevuld met unieke vintage en preloved meubels en accessoires!

Unieke meubels

Een shop met een frisse en eigentijdse stijl: vintage op een moderne manier. Deze pop-up winkel verkoopt items die allemaal one-of-a-kind zijn en een eigen verhaal vertellen. Dat betekent dat deze unieke items alleen in jouw woning zullen schitteren!

Reliving is in 2019 opgericht door het drietal Ananda van Doorn, Jody Klaassen en Vincent van Leeuwen met als doel het kopen en verkopen van tweedehands meubels zo gemakkelijk mogelijk te maken en hergebruik te stimuleren. De samenwerking met de Bijenkorf sluit volgens Jody Klaassen goed aan bij de missie van Reliving: “Een fysieke winkel in het meest gerenommeerde warenhuis van Nederland sluit perfect aan bij ons doel om tweedehands de standaard te maken en we zijn ontzettend trots op de Bijenkorf als partner.”

Pop-up shop

De pop-up shop in de Bijenkorf zal voor een unieke beleving zorgen. Elke dag vind je er nieuwe one-of-a-kind producten. Ook worden er regelmatig workshop georganiseerd waarin je jouw creativiteit de vrije loop kan laten gaan. Denk aan servies samenstellen vanuit eenlingen of oude items opknappen en nieuw leven in blazen.

Feestelijke opening met 10% korting

Ben jij fan van vintage meubels en wil je als eerste zien wat voor parels er in de collectie zitten? De shop wordt feestelijk geopend in het weekend van 21 en 22 januari. Het team van Reliving is zelf elke dag aanwezig en kan je nog veel meer vertellen over alle meubels en accessoires die in de winkel te vinden zijn.

Tijdens het openingsweekend krijg je 10% korting op alle artikelen en word je getrakteerd op een hapje en drankje. Ook ontvangen de eerste 20 klanten op zaterdag en op zondag een cadeaubon van 25 euro.

De pop-up zal in ieder geval tot eind april in de Bijenkorf te zien zijn. Je vindt deze op de derde verdieping. Zien we je daar?

Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
17 januari 2023
Frontrunner