Logo
Skatestore Westblaak Rotterdam
Sil Lamens
Geschreven door Sil Lamens
16 september 2022
Frontrunner

Voor skateshops zit je in Rotterdam Centrum goed. Rotterdam is met zijn brede wegen en fietspaden namelijk dé skatestad van Nederland. Zo kennen we fantastische en grote skate parken met Skatepark West-Blaak als vlaggenschip en indoor skatepark Skateland als trekpleister.

Maar voordat je gaat steppen, BMX'en, skateboarden, longboarden of skaten heb je natuurlijk wel de juiste uitrusting nodig. Om je te voorzien van de leukste skateboards, helmen, schoenen of skates hebben de beste skateshops in Rotterdam Centrum op een rij gezet!

Skatestore

De Skatestore bevindt zich in het skate hart van Rotterdam Centrum. De winkel bevindt zich namelijk aan de West-Blaak, vlak naast het iconische skatepark. Je kan je aankoop dus binnen een minuut uittesten!

In de winkel vind je echte skate apparel merken als HUF, OBEY, Stüssy, Thrasher en RIPNDIP. Bij Skatestore kun je natuurlijk ook terecht voor gave en kwalitatieve decks, wielen en volledig uitgeruste skate- en longboards.

Skatestore Westblaak Rotterdam
Skatestore collectie skateboards westblaak Roterdam

Sevenply

Ook bij Sevenply vind je te gekke skate apparel, streetwear en (skate) schoenen. De winkel is alleen een beetje verstopt, namelijk op de Schiedamse Vesthof, maar dat houdt ons niet tegen.

Sevenply is een skateshop van skaters voor skaters. Je vindt er alle toonaangevende merken als Nike SB, RIPNDIP, Stüssy, Pop Trading en Fucking Awesome. Daarnaast kan je outfit natuurlijk niet ontbreken aan een paar onverwoestbare skateschoenen om roestvrijstaal en asfalt mee te trotseren. In stijl.

RSI

De RSI: een sterk staaltje Rotterdamse skate geschiedenis aan de Witte de Withstraat. Al sinds 1978 komen mensen uit Rotterdam en ver daarbuiten naar de winkel om zichzelf te verrijken met alles wat met rollen te maken heeft.

Bij RSI hebben ze echt bijna alles. Roller skates en skateboards, maar ook de grootste collectie stuntsteppen van Nederland, longboards, snowboards, BMX'en en wheelie bikes. Vergeet ook niet de diabolo's, kendema's, frisbees, YoYo's en vliegers.

Wil je een dagje komen roller skaten in Rotterdam maar wil je liever geen skates kopen? Geen probleem! Je huurt ze gewoon bij RSI.

RSI voorkant
Sil Lamens
Geschreven door Sil Lamens
16 september 2022
Frontrunner