Logo
ANWB winkel reisboek bucketlist en meer Rotterdam
ANWB winkel assortiment kleding Rotterdam
ANWB winkel onderweg Rotterdam
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
3 november 2021
Frontrunner

De winkel van de ANWB is verbouwd en heeft een complete restyling gehad. De nieuwe winkel past bij de moderne ANWB: fris, duurzaam en een ruimere indeling.

The ANWB shop has been renovated and has had a complete restyling. The new store matches with the modern ANWB: fresh, sustainable and with a more spacious layout.

Renovation of the ANWB shop

The ANWB store on Binnenwegplein in Rotterdam Centre has been renovated and has had a complete restyling. The new store is fresh, modern, with more durable shelves and a more spacious layout. This also makes the store feel a lot more peaceful and everything is easy to find.

In the middle of the store is an impressive tree, which matches the sustainable design of the store. The trunk is even from a real tree!

Verbouwing van de ANWB-winkel

De ANWB-winkel op het Binnenwegplein in Rotterdam Centrum is verbouwd en heeft een volledige restyling gehad. De nieuwe winkel is fris, modern, met duurzamere schappen en een ruimere indeling. Hierdoor voelt de winkel ook een stuk rustiger aan en is alles gemakkelijk te vinden.

In het midden van de winkel staat een indrukwekkende boom, wat past bij de duurzamere inrichting. De stam is zelfs van een echte boom!

ANWB winkel boom in winkel Rotterdam
ANWB winkel onderweg Rotterdam

Voor jong en oud

De ANWB heeft soms nog het imago dat het alleen voor ouderen is, maar als je de vernieuwde winkel in Rotterdam Centrum binnenstapt zie je algauw dat dit niet zo is. De producten zijn nog steeds van goede kwaliteit en hartstikke functioneel, maar zien er gewoon leuk en modern uit. Denk aan een hippe winddichte winterjas!

Het assortiment van de ANWB bevat nog steeds handige wegen- en fietskaarten, maar is nu een stuk frisser met bijvoorbeeld leuke reisboeken voor een jonger publiek.

ANWB winkel bucketlist reisboek Rotterdam
ANWB winkel handige informatie 2 Rotterdam

Klaarmaken voor wintersport

In de ANWB-winkel kun je alles vinden om op avontuur te gaan. Van stevige wandelschoenen en fleecevesten tot fiets- en wandelkaarten. In de winkel helpen de medewerkers je ook graag met informatie en advies over verzekeringen, visumaanvragen en internationaal rijbewijs.

Ga je op wintersport? Volgende maand komt alles binnen bij de ANWB-winkel. Denk aan skikleding, jassen, helmen en verwarmbare handschoenen. Eigenlijk bijna alles wat je nodig hebt voor wintersport!

Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
3 november 2021
Frontrunner