Logo
De grootste!

Nieuwe Pull & Bear is open op de Lijnbaan Rotterdam

Nieuwe Pull Bear Lijnbaan1

Wist je dat je de grootste Pull & Bear ter wereld in Rotterdam vindt? Na de grootste ZARA ter wereld, voegt ook deze gigant zich bij het rijtje. Met een oppervlakte van ruim 1700 vierkante meter, verspreid over twee verdiepingen, is dit de allergrootste Pull & Bear!

Verhuisd en vernieuwd

Voorheen vonden we de Pull & Bear ook op de Lijnbaan, maar dan aan de andere kant. Tegenwoordig vind je de winkel aan Lijnbaan 132, waar er nóg meer ruimte is voor de Pull & Bear collectie met kleding en accessoires.

De nieuwe winkel heeft niet alleen maar ruimte, maar ziet er ook helemaal vernieuwd uit. Met mooie chrome elementen en led schermen heeft het een futuristische look gekregen. Daarnaast geven de spiegels met lichtjes boven de roltrap een tof effect.

Zowel de vrouwen als mannen kunnen hier hun lol op. Beneden vind je een gigantische damesafdeling, vol met de nieuwste collectie aan tops, broeken, sieraden, schoenen en meer. De mannen mogen de indrukwekkende roltrap naar boven nemen, waar ze in een Pull & Bear walhalla terecht komen. Afrekenen? Dat doe je bij de snelle en handige zelfscankassa's.

Nieuwe Pull Bear Lijnbaan9
Nieuwe Pull Bear Lijnbaan11

Meer nieuwe winkels in Rotterdam Centrum

Heb jij de nieuwe Pull & Bear in Rotterdam bezocht? Wandel dan gelijk door naar de overkant, waar een vernieuwde H&M op je staat te wachten! Meer nieuwe of heropende winkels ontdek je via onderstaande button.