Logo
Shoppen!

Leuke winkels aan het Binnenwegplein in Rotterdam Centrum

Lunchroom Sissy Boy Rotterdam Centrum
ANWB winkel handige informatie 2 Rotterdam
TK Maxx 2
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
19 juli 2023
Frontrunner

Het is misschien wel een van de drukste plekken van Rotterdam: het Binnenwegplein. Logisch ook, want we kennen dit plein als een belangrijk knooppunt in onze stad.

Het verbindt de straten als de Coolsingel, de Lijnbaan en de Oude en Nieuwe Binnenweg, én het is de plek waar talloze leuke winkels zijn gevestigd. Een plek die je niet kan en wilt missen dus tijdens je bezoek aan Rotterdam Centrum. Hieronder delen we een aantal van de leuke plekken die op je staan te wachten.

TK Maxx

Merkproducten kopen voor een ongekend lage prijs! Bij TK Maxx is het altijd druk, want alle koopjes jagers zoeken hier maar al te graag naar unieke items.

Denk aan tassen, jassen, schoenen, spullen voor in huis, cosmetica en meer. Bij TK Maxx veranderen de stellingen iedere week en merken zoals Nike, Adidas, Gucci en Louis Vuitton worden weer aangevuld.

TK Maxx 2
TK Maxx

Bram Ladage

Na een heel lang jaar is onze vertrouwde patatzaak weer terug voor business. Er is gelukkig niet veel veranderd, zowel niet aan de winkel als aan de populaire patatjes. Haal hier de iconische Bram Ladage puntzak en neem plaats op de bankjes op het Binnenwegplein, terwijl je geniet van een van Rotterdam's lekkerste snacks.

Bram Ladage open JPG
Dunkin Donuts 4

Dunkin'

Voor de welbekende Dunkin' donuts én koffie kan je naar het Binnenwegplein in Rotterdam. Hij valt je misschien niet gelijk op, maar naast de MediaMarkt komt de geur van overheerlijke donuts en verse koffie je tegemoet.

Kies voor een White Chocolate Marshmallow, Swirl Donut gevuld met Nutella, American Cheesecake donuts of de White Chocolate Oreo donuts. Natuurlijk met een Dunkaccino of een Dunkin' Frappe.

‘Naast de MediaMarkt komt de geur van overheerlijke donuts en verse koffie je tegemoet.’
#RotterdamCentrum

Feyenoord Fanshop

Ons Rotterdamse cluppie verdient natuurlijk een fanshop midden in het centrum. Hier haal je het nieuwe uitshirt, het unieke Feyenoord Monopoly-spel of een horloge met Feyenoord-accenten. Ook tof zijn de shirts uit de retro collectie! Ideaal als je een ras echte Feyenoorder een leuke cadeau wilt geven.

Feyenoord Fanshop 1
Feyenoord Fanshop 2

ANWB winkel

De winkel die onmisbaar is voor iedereen die op reis gaat. Het oude imago van de ANWB is niet meer, want tegenwoordig, mede dankzij hun frisse en moderne winkel, shop je hier voor elke leeftijd belangrijke items. Denk aan reisboeken, skijassen, helmen, wandelschoenen en meer van de beste merken.

ANWB winkel bucketlist reisboek Rotterdam
ANWB winkel handige informatie 2 Rotterdam

Sissy-Boy

De Sissy-Boy is een winkel die je niet mag overslaan tijdens je bezoek aan het Binnenwegplein. Deze flagship store is namelijk maar liefst 1130 vierkante meter en heeft naast de winkel ook een leuke lunchroom.

In de winkel verkopen ze prachtige spullen voor in huis. Denk aan servies, handdoeken, kussens en vazen, maar ook dingen zoals thee en grotere woonaccessoires zoals kleden en fauteuils. Maar natuurlijk verkopen ze op deze locatie ook de kleding en accessoires zoals we gewend zijn van Sissy-Boy.

Voor een kop koffie of een lekkere lunch ga je naar Lunchroom Daily op de begane grond, waar je in de winkel of op het terras een plekje kan scoren.

Keukenartikelen Sissy Boy Rotterdam Centrum
Lunchroom Sissy Boy Rotterdam Centrum

Kom shoppen in Rotterdam Centrum en sla vooral het Binnenwegplein niet over!

Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
19 juli 2023
Frontrunner