Logo
Nieuw(s)

Gloednieuwe winkels en restylingen in Rotterdam Centrum

Lijnbaan overkoepeling Iris van den Broek
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
28 augustus 2023
Frontrunner

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen in Rotterdam Centrum! Zo lees je in dit artikel over de nieuwste Nike Store én welke winkel een complete restyling ondergaat.

Restyling Mango

De Mango zoals we die kennen op de Lijnbaan krijgt een complete make-over! Het belooft een ware transformatie te worden, die plaatsmaakt voor een inspirerende shop ervaring. Wil je in de tussentijd toch winkelen bij de Mango? Dan kan je altijd uitwijken naar de winkel in het Alexandrium of die op Zuidplein.

Mango restyling buitenkant

Opening Nike Store

Rotterdam kon natuurlijk niet achterblijven. Na lang wachten komt de Nike Store ook naar ons centrum! Je hebt misschien de bouwhekken al gespot, want op de Lijnbaan, naast de John Reed, zijn ze druk bezig met bouwen. Waar eerst de Only een plekje had, zal nu de Nike Store er zijn om je te voorzien van al je hoodies, sportleggings, sneakers en meer.

Hier komt de nieuwe Nike Store!

OX

Het centrum is altijd in beweging en er poppen regelmatig toffe hotspots op met vernieuwende concepten. Een hiervan is OX, die een plekje heeft gevonden op de Lijnbaan. Je weet wel, op de hoek van het Binnenwegplein, waar eerst de Urban Outfitters zat en wat nu al een tijdje volhangt met mooie posters van het Depot.

Wat OX precies wordt blijft nog even geheim. Maar wat we wel kunnen delen is dat het een fijne space wordt waar alles samenkomt. Van eten en drinken, kleding, entertainment, kunst tot welzijn.

The Ox 1
Hier komt The Ox!
The Ox 2

Jumbo Koopgoot

Woon je in het hart van het centrum? Of wil je tijdens het shoppen even wat drinken of snacken? Dan biedt de nieuwe vestiging van de Jumbo de uitkomst. In de kelder van het nieuwe AIR gebouw zijn ze namelijk hard aan het bouwen aan een grote Jumbo supermarkt. Deze komt naast de Flagship Store van de C&A en alle andere prachtige winkels die het AIR gebouw gaan verrijken.

De afronding van het nieuwe AIR gebouw staat gepland voor Q1 in 2024. Nog even wachten voor we deze nieuwe toevoeging in Rotterdam Centrum mogen bewonderen!

Peace of Rock

Op 8 september 2023 opent er een winkel zoals we die nog niet veel hebben gezien in Rotterdam Centrum! Peace of Rock staat namelijk helemaal in het teken van rocks! Oftewel: prachtige edelstenen en mineralen in allerlei soorten en maten.

Mocht je graag een mooie Amethist of Fluoriet willen, bijvoorbeeld voor jezelf of als cadeau, dan is Peace of Rock vanaf 8 september aan de Aert van Nesstraat de nieuwe go-to plek.

Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
28 augustus 2023
Frontrunner