Logo
Fresh

Bezoek de Marie-Stella-Maris Brand Store & Refill Station

Marie Stella Maris opent in Rotterdam

Heb jij de Marie-Stella-Maris winkel al gespot op de Meent? Dit is niet alleen een brand store, maar ook de plek waar je je favoriete producten opnieuw kan vullen!

Luxe met een sociale missie

Dit merk ken je misschien als het luxe merk met heerlijke lichaamsverzorgingsproducten, huisparfums én mineraalwater. Maar wist je dat ze ook een sociale missie hebben? Marie-Stella-Maris richt zich namelijk op de ontwikkeling van tijdloze en kwalitatieve verpakkingen die lang meegaan en je eindeloos kunt navullen. Met navullen bespaar je afval, CO2 en water - en verminder je je impact op het milieu. Elke Marie-Stella-Maris Store dient direct ook als een Refill Station. Je kunt daar bij de Refill Bar bijna het hele assortiment navullen tegen een gereduceerde prijs. Daarnaast zijn er in de webshop ook refill verpakkingen verkrijgbaar, waarmee je ook eenvoudig afval en kosten bespaart. Join the refillution!

Met succesvolle zogenoemde Refill Stations in onder andere Amsterdam, Utrecht en Breda, beschikt ook de nieuwe winkel in Rotterdam over een eigen Refill Bar, waar populaire producten zoals handzeep, body wash en geurstokjes kunnen worden nagevuld.

‘Met navullen bespaar je afval, CO2 en water - en verminder je je impact op het milieu.’
#RotterdamCentrum

Verrassende geuren

Alle producten van Marie-Stella-Maris worden ontwikkeld met veel aandacht en liefde. Met zorgvuldig gekozen contrasterende geurtonen creëren ze verrassende, maar toch gebalanceerde en gelaagde luxe geuren met elk een uniek karakter. Van fris en sprankelend, warm en houtachtig tot bloemig en gourmand.

‘Happy Hour at the Refill Bar’

Om het hergebruik te stimuleren, heeft Marie-Stella-Maris iets leuks bedacht voor de Rotterdamse klanten. Elke woensdagmiddag tussen 13:00-18:00 uur kun je voor maar liefst 50% van de nieuwprijs jouw lege product komen navullen. Een goede reden om gauw langs te komen!