Logo
Voor de kids

Back to school met Decathlon

Stadhuisplein 1534
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
16 augustus 2023
Frontrunner

We kennen de Decathlon als een waar sportparadijs, waar je in een ruime en overzichtelijke winkel je uren vermaakt. Met het nieuwe schooljaar voor de deur, is het dan ook de ideale plek om goed voorbereid de schoolbanken in te gaan.

Een nieuwe garderobe, een mooie tas en misschien zelfs een nieuwe fiets. Het schooljaar vraagt om goede spullen, die je bij de Decathlon voor een mooie prijs scoort.

De Decathlon voor iedereen

Tot een aantal jaren terug kende ons kikkerlandje nog geen Decathlon. Toen bezocht je die giga grote winkel in landen als Spanje of Frankrijk. Maar nu ook de Rotterdamse Coolsingel de thuisbasis is geworden van dit sportparadijs, hoef je niet meer ver om een goede (sport)outfit te scoren.

De Decathlon is er dan ook voor iedereen, niet alleen de professionals! Dankzij deze filosofie koop je bij Decathlon een breed scala aan producten, die variëren van yogakleding, fietsen, basketballen, tennisrokjes en skibroeken.

Back to school

Het nieuwe schooljaar vraagt om een goede voorbereiding. Is het tijd voor een nieuwe fiets? Of een goede voetbaltas, voor de vele trainingen die dit seizoen eraan komen? Ook handig zijn de handschoenen voor de koude wintermaanden en de regenjassen voor op fiets. Het blijft tenslotte Nederland.

De bestsellers

Benieuwd naar de winnaars uit de Decathlon collectie voor kinderen? Ga dan bijvoorbeeld voor dit ademende trainingspak, die je zowel naar sportlessen kan dragen als op school. Ook leuk in andere kleuren, zoals deze rode.

Decathlon ademend trainingspak voor kinderen s500 synthetisch materiaal rood en zwart
Decathlon ademend trainingspak voor kinderen s500 synthetisch materiaal rozedonkergrijs

Een ander product waar ze bij de Decathlon voor in de rij staan, zijn de sneakers voor kids. Deze sneakers met klittenband bijvoorbeeld, komen in verschillende kleuren en zijn ideaal voor de gymlessen.

Alle schoolspullen moeten natuurlijk in een tas vervoerd worden. Deze Puma rugtas scoor je voor een mooi prijsje, net zoals deze sporttas, die maar een tientje kost.

Decathlon voetbaltas sporttas essential 35 liter zwart
Decathlon stevige sneakers met klittenband voor kinderen ts160

Benieuwd wat Decathlon nog meer te bieden heeft? Scroll dan eens op je gemak door de website, waar je alle producten op een rij te zien krijgt. Ook kan je hier gemakkelijk checken of het product nog in de winkel te verkrijgen is.

Decathlon hardloopschoenen heren 1
Shop bij de Decathlon
Browse door het gevarieerde aanbod.
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
16 augustus 2023
Frontrunner