Logo
Mythaison kaengkhiaowwaan
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
14 februari 2023
Frontrunner

Wie houdt er nou niet van een goede Thaise maaltijd? Het is de perfecte combinatie van zoet, zuur, bitter en spicy. Kortom, het is gewoon lekker. Waar kun je in Rotterdam terecht voor een authentieke Thaise ervaring? Geen nood, wij helpen je bij het vinden van de beste Thaise restaurants in de stad.

My Thai Son

Midden in hartje Rotterdam Centrum, op de Mariniersweg, vind je My Thai Son. Op het uitgebreide menu vind je verschillende authentieke Thaise gerechten. Van overheerlijke curries tot aan salades en soepen. Vooraf geniet je van Thaise loempia's, bamboe koekjes of, mijn favoriet, viskoekjes! De gerechten kunnen allemaal gedeeld worden, net zoals ze dat in Thailand doen. Een gezellige manier om meerdere gerechten te proeven.

Wil je liever niet de deur uit en eet je het liever thuis op? Thais eten is ideaal om te laten bezorgen of af te halen en dat is bij My Thai Son dan ook mogelijk.

Interieur My Thai Son
Interieur My Thai Son.
Mythaison kaengkhiaowwaan
Kaeng khiaw waan bij My Thai Son

AliceThai Streetfood

AliceThai Streetfood vind je op de Mauritsplaats. Op het menu vind je lekkere Thaise curry's, noedels, rijstgerechten en natuurlijk Thaise streetfoodhapjes. Denk aan overheerlijke garnalen loempia's en kipsaté op Thaise wijze. Om je vingers bij af te likken!

Eet je het in het restaurant zelf of thuis? Beide opties zijn mogelijk, want de gerechten van AliceThai streetfood kun je zowel afhalen als laten bezorgen.

Madame Thai Streetfood

De authentieke Thaise keuken is Madame Thai met de pap lepel ingegoten. Dankzij haar Thaise achtergrond, haar liefde, passie voor eten en familiegeschiedenis bereidt ze de lekkerste gerechten. Nu kunnen wij haar specialiteiten proeven bij Madame Thai Streetfood!

Door de smaak en aroma van haar gerechten word je direct teruggebracht naar de straten van Thailand. Verwacht een gevarieerd menu voor alle seizoenen. Een aantal specialiteiten zijn: de Phad Thai met kip of garnalen, Keng Kieuw Waan (groene curry) en Tom kha kai (kokossoep met kip). Combineer het met speciale Thaise cocktails of traditionele Thaise bieren en je hebt gegarandeerd een geslaagd avond!

Madame Thai Rotterdam

Soi3

Voor Soi3 reizen we af naar de West-Kruiskade. Dit gezellige Thaise restaurant biedt een uitgebreide menukaart met authentieke Thaise gerechten, gemaakt met verse ingrediënten en kruiden. Ga jij voor de Tom Kha Kai, Massaman curry of de populaire Pad Thai met gebakken noedels en groenten? Genoeg keuze!

Ook Soi3 kun je afhalen of laten bezorgen. Geniet ervan!

‘Ga jij voor de Tom Kha Kai, Massaman curry of de populaire Pad Thai met gebakken noedels en groenten? Genoeg keuze!’
#RotterdamCentrum

Eet smakelijk!

Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
14 februari 2023
Frontrunner