Logo
Served koffie WTC Rotterdam
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
24 januari 2022
Frontrunner

It is no stranger to the Rotterdammer, because Served has found its place on the Coolsingel, near the City Hall. A place where you drink delicious coffee, eat sandwiches and open your laptop.

Het is geen onbekende voor de Rotterdammer, want Served heeft al een mooi plekje op de Coolsingel, vlakbij het Stadhuis. Een plek waar je heerlijke koffie drinkt, sandwiches eet en je laptop open klapt.

Maar stilzitten doen ze hier niet. Want een nieuwe kans was snel gespot toen zij een locatie konden bemachtigen in WTC Rotterdam, tussen de winkels, het winkelend publiek en de kantoren.

De nieuwe Served

4 februari is het moment daar, dan gaat de nieuwe locatie van Served open. Wat je hier kan verwachten? Koffie, sapjes, eten én cocktails. Heel de dag door en zeven dagen per week. Dat betekent lekkere ontbijtjes met vrienden, een lunchafspraak met een collega of een koffie voor onderweg.

De opening gaat gepaard met een nieuwe menukaart; nieuwe sapjes, gerechten en een nieuwe uitgebreide cocktailkaart staan op je te wachten!

Served WTC Rotterdam
Served koffie WTC Rotterdam

De perfecte locatie

De locatie van de nieuwe Served is natuurlijk ideaal. Direct om de hoek van de Koopgoot, op de Coolsingel en in WTC Rotterdam. Dit betekent meer winkelend publiek dat voorbijkomt én werkers van WTC Rotterdam die maar al te graag een nieuwe leuke ontbijt-, lunch- of koffieplek willen hebben.

Veerkrachtig

Ondanks de huidige crisis blijven ze bij Served positief. Served is namelijk de uitgelezen plek voor take-away en delivery, dankzij de perfecte locatie en de veelzijdige menukaart. Daarnaast regelen ze bij Served ook catering aanvragen. Denk aan verjaardagsfeestjes, bruiloften en natuurlijk catering voor bedrijven.

Koffie op z'n best

Vlak voor de pandemie zijn ze gestart met een eigen lijn koffie voor thuis of op kantoor, in de vorm van composteerbare Nespresso® Pods of whole bean koffie.

Daarnaast serveert Served op al hun vestigingen in Rotterdam bij iedere type koffie met melk, de Served Classis Blend. Dit is een blend met tonen van chocolade en hazelnoot die door de melk heen snijden en de koffie een echte punch geven.

Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
24 januari 2022
Frontrunner