Logo
Square 47 1
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
23 december 2022
Frontrunner

Bij Square '47 aan de Karel Doormanstraat in Rotterdam kan je alles. Ze doen daar niet aan of dit of dit. Alles is en-en. En daar houden we van!

Dit betekent de gehele dag door genieten. Verse koffie met taart, een lichte lunch, een lekkere borrelhap en natuurlijk een uitgebreid diner om je vingers bij af te likken. Met zijn centrale locatie is deze parel er een om zelf te proberen!

De keuken

Een van de belangrijkste dingen die je je misschien afvraagt, is wat er op het menu staat. Nu is het fijne aan Square '47 dat er niet één keuken central staat. Dit betekent een uitgebreide selectie van internationale gerechten, zodat er voor iedereen wat wils is.

Een van de eye-catchers is toch wel het aanbod aan seafood. Kreeften, oesters, sushi en meer worden met liefde en zorg bereid. Chef Illy maakt van elk gerecht een plaatje. En ook de vegetariërs worden hier goed verzorgd, natuurlijk.

Square 47 1
Square 47 2

Drankjes

Food én wine bar luidt de ondertitel van Square '47. Daarom kan je wel wat verwachten van de selectie aan wijnen en andere drankjes. Bij elk gerecht worden er dan ook wijnen geschonken. Een breed scala aan mooie en bijzondere wijnen worden op een toegankelijke manier toegelicht door de specialisten.

Niet zo van wijn? Dan skippen we 'm naar de cocktailkaart! Want met de klassiekers als de Pornstar Martini of Amaretto Sour smaakt je eten nog lekkerder!

Zelf ervaren?

We kunnen er lang en breed over praten, maar het beste is als je het zelf ondervindt. Elke dag van 09.00 tot 01.00 uur ben je welkom bij Square '47 om te genieten van hun menukaart.

Adres:

Karel Doormanstraat 286, 3012 GP Rotterdam

Reserveren:

Wees zeker van een plekje en boek je tafel via de Square '47 website.

Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
23 december 2022
Frontrunner