Logo
Authentiek Vietnamees

Madame Saigon opent in Rotterdam Centrum

Madame saigon 13 web
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
12 februari 2024
Frontrunner

Leuk nieuws! Op 1 maart opent Madame Saigon haar deuren in het hart van Rotterdam. In dit gezellige restaurant eet je straks gerechten die bereid zijn volgens authentieke familierecepten en drink je heerlijke cocktails met een Aziatische twist.

Vietnamese keuken

Bij Madame Saigon geniet je van authentieke Vietnamese gerechten. Van starters zoals loempia’s en Vietnamese baguette tot hoofdgerechten zoals Pho (Vietnamese noodle soep) en heerlijke rijstgerechten om te delen. Tijdens de bereiding wordt uitsluitend gebruikgemaakt van verse seizoensgebonden ingrediënten. Op de uitgebreide menukaart vind je ook heerlijke klassieke cocktails met een Aziatische twist.

En als je iets te vieren hebt, is de eerste verdieping van het restaurant een geschikte locatie voor het organiseren van een mooi feestje of (bedrijfs)evenement.

Madame saigon 100 web
Madame saigon 42 web

Opening

Madame Saigon is vanaf 1 maart 2024 geopend op de Schiedamse Vest 56. Vanaf dan is het restaurant geopend vanaf 12 uur voor lunch, borrel en diner. De bovenverdieping van het restaurant is af te huren voor private dining, events en cocktailworkshops.

Hier opent Madame Saigon op 1 maart!
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
12 februari 2024
Frontrunner