Logo
Whats up India 2018 Culinary 04
Sil Lamens
Geschreven door Sil Lamens
3 maart 2023
Frontrunner

Rotterdam Centrum heeft geen tekort aan lekkere eetgelegenheden, maar als je van kruidige gerechten houdt die je smaakpapillen doen dansen, dan zijn Indiase restaurants de place to be!

En het beste van alles? Je hoeft geen wereldreis te maken om te genieten van authentiek Indiaas eten - het is hier in het centrum van Rotterdam te vinden! Dus, waar wacht je nog op?

91Spices

Bij 91Spices is het concept geschikt voor iedere gelegenheid. Of je nou met z'n tweetjes uit eten gaat, met een klein groepje vrienden komt, collega's wilt trakteren of een gezellig familie-uitje plant, bij 91 Spices ben je aan het juiste adres.

Het menu bij 91Spices staat vol met gerechten uit heel India, van het noorden tot het zuiden. Dat is wat 91Spices zo bijzonder maakt als restaurant, en zo heb je de kans om traditionele Indiase gerechten te ontdekken. Er is voor ieder wat wils, mede dankzij de keuze in vegetarische opties.

91 Spices Indian restaurant Rotterdam

Atithi

Bij Atithi eet je authentiek Indiase street food. Neem bijvoorbeeld de dosa, een gerecht dat overal in India wordt verkocht op straat, maar in Nederland bijna nergens verkrijgbaar is. Daarnaast eet je hier ook de bekende naan en tandoori gerechten, die in een echte houtskool tandoor worden gemaakt; dit geeft de gerechten die authentieke rokerige smaak.

IMG 7902
IMG 7890

Taj Mahal

Dit restaurant heeft een heel bijzondere inrichting; het is namelijk helemaal in Taj Mahal stijl. Van de meubels tot de gigantische plafondventilatoren - je waant je in een andere wereld!

Taj Mahal is onder Rotterdammers best een begrip. Dat kan komen door de spectaculaire inrichting, maar waarschijnlijk ook door het menu. Neem vooral de tijd als je wat bestelt, want de kaart is enorm.

What's Up India

Het is geen verrassing dat de eigenaar van What's Up India een sprankelend interieur heeft gegeven aan zijn restaurant. Want als voormalig goudsmid en diamantspecialist weet hij er een ware beleving van te maken. Bij dit heerlijke Indiase restaurant hoopt hij, na een bijzonder verleden, iets moois neer te zetten. Proef het zelf bij dit mooie stukje India in Rotterdam Centrum.

Whats up India 2018 Culinary 04
Whats up India 2018 Details enviroment 04
Sil Lamens
Geschreven door Sil Lamens
3 maart 2023
Frontrunner