Logo
Nostalgisch

Gratis Bram Ladage op Valentijnsdag

BRAM LADAGE Valentijnsactie 2024 3

Kom een gratis patatje halen bij Bram Ladage op Valentijnsdag! Op 14 februari kan je een heerlijk bakje versgebakken friet halen bij alle vestigingen in Rotterdam.

Speciaal voor Valentijn komt deze oude traditie van Bram Ladage terug: gratis patat op 14 februari. Of je nu single bent of niet, op de dag van de liefde verdient iedereen een lekker patatje!

Nostalgie

Deze actie is niet nieuw, want Bram Ladage liefhebbers zullen weten dat er voorheen (lees: 20 jaar geleden) ook gratis patat op deze liefdevolle dag werd uitgedeeld. De stijl van de campagne en de bijbehorende commercial bevatten dan ook een subtiele knipoog naar vroeger, waarbij Bram Ladage terugblikt op de tijd dat gratis patat op Valentijnsdag een begrip was. Een trip down memory lane, dus!

Gratis patat

Je moet misschien even in de rij staan, maar dan heb je ook wat! Op 14 februari tussen 12:00 en 14:00 uur haal je bij alle vestigingen van Bram Ladage een gratis Brammetje. Ideaal als je geen zin hebt in een chic diner.

BRAM LADAGE Valentijnsactie 2024 2

Over Bram Ladage

Bram Ladage is in 1967 begonnen met een patatkraam op de Rotterdamse markt en inmiddels uitgegroeid tot een sterke formule met 40 winkels in Nederland. Het Rotterdamse familiebedrijf heeft een eigentijdse ‘handen-uit-de-mouwen’ aanpak, welke zich laat kenmerken door dagvers gesneden aardappelen en een snelle service met een persoonlijke touch. Ook is Bram voorstander van korte voedselketens en verkrijgen ze hun producten, als het even kan, lokaal.

Kom een Brammetje halen in Rotterdam Centrum!