Logo
The Next Big Thing

Binnenkort op Stadhuisplein

The next big things stadhuisplein 2
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
17 augustus 2022
Frontrunner

Er wordt een nieuwe hotspot toegevoegd aan de collectie, want horecaondernemer Herman Hell is druk bezig met de opening van deze nieuwe hit. We kennen Herman al van o.a. NRC, Sugo, Café van Zanten, Café Sijf en natuurlijk van de video met Nina.

Dat er een nieuw restaurant aan toegevoegd zou worden, was natuurlijk een kwestie van tijd.

The Next Big Thing

In de video Door de ogen van Herman Hell kregen we al een kleine sneak peek van zijn nieuwe zaak op het Stadhuisplein. De ruimte van maar liefst 910 vierkante meter zal een prominente plek aannemen en genoeg ruimte bieden voor héle leuke dingen.

Zo ligt er het plan om er een all-day restaurant van te maken. Dit betekent in de ochtend lekkere ontbijtjes en vanaf de middag gerechten om te delen. Maar ook in de late uurtjes gaat het hier door, met cocktails, DJ's, entertainment én een fantastisch uitzicht op de Coolsingel en het Stadhuis.

Geheimen

Verder blijven de plannen nog geheim, zoals de naam. Wel weten we dat de hotspot waarschijnlijk in oktober opent en er een sterrenchef uit New York overkomt om ons te voorzien van heerlijke gerechten. Ook is er inspiratie opgedaan door Herman en zijn team in de grootste steden van Europa. Dat belooft een luxe ervaring te worden!

Wil je werken bij deze nieuwe parel? Er zijn nog vacatures voor o.a. bartenders, kelners, een patissier, koks en een bedrijfsleider.

The next big thing stadhuisplein
The next big thing stadhuisplein 3
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
17 augustus 2022
Frontrunner