Logo
FC Kip 2
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
29 april 2024
Frontrunner

Het is waar: het FC Kip-restaurant van de De Dino Show en de films van ‘Bon Bini Holland’ is werkelijkheid geworden in Rotterdam. Het voorheen fictieve restaurant dat in Jandino Asporaat zijn programma's en films te zien is, vind je nu in onze havenstad.

Een droom die uitkomt

In een Instagram bericht laat Jandino weten dat het een droom is die uitkomt. "Ik kan het zelf bijna niet geloven... Maar het gaat gebeuren, dankzij jullie.." Het idee voor het restaurant is niet nieuw. In eerste instantie wilde Jandino al in 2019 zijn FC Kip openen, maar de pandemie gooide wat roet in het eten. Nu, vier jaar later, wordt de droom een realiteit.

FC Kip 7
FC Kip 5

Fastfood voor iedereen

Wat kunnen we verwachten van dit gloednieuwe fastfood restaurant? Jandino heeft al duidelijk gemaakt dat het een plek voor iedereen zal zijn, waar vegetarische- en halal opties aanwezig zijn. Zo zien we op het menu van FC Kip beef-, kip-, vis- en vega burgers staan. En natuurlijk mogen de "Je moeder" buckets niet ontbreken. Sluit af met een FC Likkie Likkie ijsje of een lekkere FC Razzle.

Benieuwd of je Judeska nog wel eens kan gaan spotten achter de kassa? Dat is helaas onwaarschijnlijk. Jandino wil alleen maar de beste kwaliteit eten én gastvrijheid!

FC Kip 3
FC Kip 8
Hier vind je FC Kip!
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
29 april 2024
Frontrunner