Logo
Beers & Barrels

Smokey vibes op steenworp afstand van CS

Interieur Central Plaza Beers Barrels Rotterdam 02
Dimple
Geschreven door Dimple Sokartara
7 juli 2022
Frontrunner

Even snel wat eten voor je de stad in gaat, naar huis gaat, of juist klaar bent na een dagje shoppen: Central Plaza is perfect gelegen en het nieuwe Beer & Barrels mag je zeker niét overslaan!

En als je dan toch al in de burger-mood bent, dan is er één in het bijzonder die je moet bestellen. Lees gauw verder om erachter te komen welke dat is.

Beer & Barrels: de vervanger van Breakaway

Gezelligheid, drankjes en goede muziek: dat is waar Breakaway mij aan herinnerde. Toen zij haar deuren sloot vond ik het ook erg jammer, maar deze emoties werden al gauw vervangen toen ik een stap besloot te zetten in Beer & Barrels.

Ik had nog een ruim uurtje voor een ‘snelle hap’ maar wilde niet te ver van het centraal station zijn, dus besloot ik hier naar binnen te gaan. Zonder teleurstelling!

Gatsby/1920 interieur

De buitenkant van het restaurant verklapt niet veel. Ik was daarom ook positief verrast toen ik het interieur zag, wat compleet in jaren ’20 stijl gedecoreerd is. Ik omschrijf het als Gatsby-meets-industry. Het had een edgy look, maar was toch ook classy. Ik kan kanten volschrijven over het interieur, waar ik toevallig een zwak voor heb, maar ik denk dat je veel liever wilt weten hoe het eten me beviel?

Beers Barrels interieur Dimple
Beers Barrels interieur 2 Dimple

Smoked brisket burger

Woorden schieten te kort om deze burger te omschrijven. Sappig, smaakvol, oef.. Ik begin al te watertanden! Mocht je in de mood zijn voor een burger dan is dit een must-try. Met een lekker biertje erbij heb je een perfecte maaltijd bij elkaar.

Mmijn tafelgenoot had de kipburger en een Pornstar Martini, die ook zeker goed beviel.

Beers Barrels Pornstar Martini
Beers Barrels burger

What else is on the menu?

Mocht je niet zo’n zin hebben in een burger, dan kan je ook een stukje vlees of vis bestellen. Dit geldt tevens voor de smoked brisket, die ook zonder bun komt.

Bij Beers & Barrels hebben ze een ruime keuze aan vlees. Denk aan Tomahawk, Ribeye en Entrecote, maar ook een roasted chicken staat op het menu.

Lijkt het je allemaal lekker? Ook geen probleem! Ze hebben twee shared platter opties, waar je een beetje van alles krijgt. Ik zou het niet de beste plek noemen voor een vegetarisch/veganistisch dieet. Maar mocht je er toch zijn, staan er enkele opties op het menu, zoals crispy cauliflowers en avocado frietjes. Geen saaie opties dus!

Ga jij Beers & Barrels binnenkort proberen?

Dimple
Geschreven door Dimple Sokartara
7 juli 2022
Frontrunner