Logo
Heerlijke verkoeling

Dudok lanceert eigen ambachtelijk ijs!

Dudok ijsboks
Sil Lamens
Geschreven door Sil Lamens
13 juli 2022
Frontrunner

Dudok Patisserie heeft onlangs hun eigen ambachtelijk ijs op de markt gebracht. Perfecte timing, want we kunnen wel verkoeling gebruiken. Het is de afgelopen tijd wel gebleken dat het kwik in Rotterdam weleens boven de dertig graden wil stijgen.

Gelukkig zijn er zat ondernemingen in onze stad die een oplossing bieden tegen deze hitte. Zo kun je op veel plekken terecht voor een lekker drankje, of misschien heb je wel zin in een heerlijk zomers ijsje! Bij Dudok Patisserie kun je nu naast hun heerlijke appeltaart ook terecht voor een verkoelende ijsco.

Acht verschillende ijssmaken

De zomer is weer officieel begonnen en ook in Rotterdam Centrum loopt de temperatuur op. Iedereen is op zoek naar verkoeling en hoe kan dat beter dan met een verfrissend ijsje?

Afgelopen maanden is er bij Dudok achter de schermen hard gewerkt aan het maken van een nieuwe ijslijn. Er waren voor hen twee belangrijke eisen; een ambachtelijke werkwijze en het gebruik van eerlijke grondstoffen. Met als resultaat wel acht verschillende smaken, waarvan drie verschillende sorbet smaken! Uiteraard mogen een tweetal smaken gebaseerd op Dudoks populairste taarten ook niet ontbreken: Dudok Original appeltaart & Red velvet.

Dudok ijs in bakje chocola

Van koe tot ijs

Net buiten de stad grazen de blaarkop koeien vrij rond in het weiland. Op de biologische veehouderij is het aan de koeien zelf op welk moment zij gemolken worden. De melk wordt naar de bakkerij in Barendrecht gebracht, waar het met enkel pure ingrediënten op ambachtelijke wijze wordt verwerkt tot heerlijk ijs.

Het eerlijke en heerlijke ijs is sinds 4 juli verkrijgbaar op de Dudok locatie op de Meent en bij alle andere Dudok filialen.

Lancering

Woensdag 29 juni stond bij Dudok volledig in het teken van de lancering. Omdat ze met hun ijs graag een grote glimlach op ieders gezicht willen toveren, stond de Dudok ijsfiets van 12:00 tot 14:00 uur bij het Sophia Kinderziekenhuis om heerlijke ijsjes uit te delen aan de kinderen van diverse afdelingen om zo ook voor hun de zomer echt van start te laten gaan!

Ga jij ook een verkoelend ijsje halen bij Dudok? Frontrunner Esmay scoorde ook al lekkere ijsjes in Rotterdam Centrum. Lees het artikel om meer plekken te ontdekken!

Dudok ijsboks
Dudok Ijsfiets
Sil Lamens
Geschreven door Sil Lamens
13 juli 2022
Frontrunner