Logo
Brew Dog Rotterdam
Sil Lamens
Geschreven door Sil Lamens
3 januari 2023
Frontrunner

After work borrelen in Rotterdam Centrum? Na een lange dag hard gewerkt te hebben wil je misschien wel wat gaan doen met je collega's. Een borrel is natuurlijk altijd een optie!

En waar kan dat beter dan in Rotterdam Centrum? In het hart van onze stad zijn er tal van plekken waar je heerlijk kan borrelen en eten. We hebben een paar plekken op een rij gezet om je te helpen.

21 Pinchos

Genieten van heerlijke Spaanse tapas onder het genot van een borrel: bij 21 Pinchos kan het. Samen met je collega's even lekker bijkomen in een gezellige omgeving.

Naast verrukkelijke Spaanse hapjes hebben ze hier ook heerlijke cerveza, vino en natuurlijk sangria. 21 Pinchos is elke dag geopend van 10.00 tot 20.00 uur, al openen ze zondag twee uurtjes later en zijn ze vrijdag een uur langer open.

Markthal 21 Pinchos
21 Pinchos Markthal Rotterdam

Brasserie Jules

Brasserie Jules is het kleine broertje van de bekende bistro Pierre. Je vindt de brasserie terug midden in Rotterdam Centrum, namelijk in het WTC gebouw aan de Beurstraverse en pal naast de Coolsingel.

Buitengewoon vriendelijk personeel helpen jou en je collega's om de dag goed af te sluiten met een heerlijke borrel. De franse keuken staat er centraal, dus een hapje mag niet uitblijven.

Dat de keuken Frans is kan ook maar één ding betekenen: veel lekkere wijntjes! Jules heeft een uitgebreid assortiment Franse wijnen waardoor er voor ieder wat wils is.

Brasserie Jules WTC Rotterdam
Brasserie Jules Rotterdam Gerrit Vermeulen

JAQ

JAQ is de ideale plek op de Kruiskade om je borrel met collega's succesvol te laten verlopen. Heerlijke wijnen, lekkere biertjes en borrelhapjes om van te watertanden.

De ondertitel van JAQ luidt lunch, diner & cocktails. Het zou natuurlijk een beetje gek zijn als het niet zo was, maar ze hebben er inderdaad verrukkelijke cocktails. 14 keuzes uit cocktails en mocktails maakt JAQ een echte cocktail bar.

JAQ is doordeweeks geopend van 12.00 tot 23.30 uur en in het weekend geopend van
12:00 tot 00:30 uur. Perfect dus om tot in de latere uurtjes door te borrelen.

Bron hilton com jaq
Alexander Sporre JAQ FINAL 101 edited

Brewdog

Voor de bierliefhebbende collega's is Brewdog een van de betere keuzes. De speciaalbier brouwers openden hun eerste Brew Pub op de Halvemaanpassage in Rotterdam.

Brewdog heeft zo'n beetje elk speciaalbiertje dat je je kan bedenken. De ideale plek om te experimenteren en je smaak te verleggen dus! Mocht je nou ook een beetje trek krijgen in de tussentijd, dan moet je een van Brewdog's fantastische burgers proberen.

Brew Dog Rotterdam
Sil Lamens
Geschreven door Sil Lamens
3 januari 2023
Frontrunner