Logo
Vega baby

3x Gloednieuwe vegetarische hotspots in Rotterdam Centrum

Vegetarische Slager Noah
Noah profielfoto
Geschreven door Noah Vink
17 oktober 2023
Frontrunner

In Rotterdam Centrum openen er aan de lopende band nieuwe plekken om te ontdekken. Benieuwd welke vegetarische hotspots er afgelopen tijd zijn geopend die je niet mag missen? Lees het hieronder!

De Vegetarische Slager

De producten van de Vegetarische Slager liggen al geruime tijd in de schappen van supermarkten, maar het merk heeft sinds kort zijn eigen slagerij geopend aan de Pannekoekstraat. Hier vind je plantaardige vleesklassiekers en koop je vers bereide maaltijden om mee naar huis te nemen. Daarnaast kun je in het café terecht voor een lekkere lunch of borrel. De inrichting doet denken aan een traditionele slagerij met een klassieke vitrine, maar zonder vlees! Zeker het bezoeken waard.

Vegetarische Slager Noah

Crave

De naam zegt het al, je gaat naar Crave om je cravings naar zoetigheid te stillen. Van pistache cruffins tot de klassieke croissant: hier vind je allerlei overheerlijke zoetigheden, die overigens compleet vegan zijn. Als je dan toch net bij de Vegetarische Slager bent geweest voor je plantaardige vleesaankopen, kun je jezelf om de hoek even een momentje gunnen voor een koffie en vegan Crave gebak. Waar precies? Vogelzang 6!

Crave Rotterdam Noah

The Villy

Hoe kan een co-work plek in een vegetarische hotspot-lijst staan? Nou, omdat het restaurant van The Villy wel een heel uitgebreid vega- en vegan aanbod heeft. Wel zo fijn als je hard aan het werk bent en ter plekke even een lekkere lunch wilt bestellen. The Villy is te vinden aan de Boompjes en je reserveert een werkplek via de website. Je kunt zelfs een proefdag proberen om te zien of het wat voor je is. En dat is dan ook meteen een goed excuus om het menu te testen.

Leef je vegan en wil je meer leuke plekken ontdekken in Rotterdam? Bekijk dan onderstaande link!

Bezoek The Villy voor work & food!
Noah profielfoto
Geschreven door Noah Vink
17 oktober 2023
Frontrunner