Logo
Rotterdam Fashion Week 1 min

Van 8 t/m 18 juni vindt de allereerste Rotterdam Fashion Week 2023 plaats! Tijdens dit evenement bewonder je elf dagen lang mode, kunst, cultuur en duurzaamheid.

Met meer dan dertig toonaangevende internationale (mode)ontwerpers en hun collecties, belooft dit een spektakel te worden voor alle modeliefhebbers!

Inspirerende dagen

Op diverse locaties in Rotterdam bewonder je verschillende collecties van bekroonde modeontwerpers. Zo zal er op de Admiraliteitskade een catwalk op water plaatsvinden en vind je er verschillende kunstexposities, modefilms, muziek, poëzie en gastsprekers. De persoon achter dit enorme feest? Dat is award winning fashion show producer Jerry Luxenburg.

Deelnemers aan de Rotterdam Fashion Week

Benieuwd welke ontwerpers hun collecties laten schitteren tijdens de Rotterdam Fashion Week? Denk aan Hu Sheguang, Daria Plaksyuk, Eugenia Negruta, B-Proud Design, Jana Roos, Jatin Kalikas, Ivan Donev, Marjorie Fernanded en Luis Barbeiro.

‘Naast dat mode leuk moet zijn, liggen er bij de ontwerpers ook verwachtingen rondom duurzaamheid.’
#RotterdamCentrum

Duurzame awards

Naast dat mode leuk moet zijn, liggen er bij de ontwerpers ook verwachtingen rondom duurzaamheid. Om hier extra aandacht aan te geven ontvangen de meest innovatieve en duurzame ontwerpers een award. Zo komt er bijvoorbeeld een RFW Emerging Designer Award en een RFW Innovative Fabric Award.

Bieden op jouw favoriete artikelen

Tijdens de Rotterdam Fashion Week 2023 krijg je als bezoeker ook de mogelijkheid om te bieden op exclusieve mode artikelen en kunstobjecten, van verschillende ontwerpers en kunstenaars.

Meer weten of dit nieuwe spektakel in Rotterdam? Bekijk het volledige programma en deelnemende ontwerpers via de Rotterdam Fashion Week website.

Rotterdam Fashion Week 1 min
Rotterdam Fashion Week
Ben jij bij dit mode spektakel?